Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΤΕΛ | Εκδρομή στη Μονή Αγίου Γεωργίου Φενεού και τη Λίμνη Δόξα στην Κορινθία

ΚΤΕΛ | Εκδρομή στη Μονή Αγίου Γεωργίου Φενεού και τη Λίμνη Δόξα στην Κορινθία

 

   Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί Μονοήμερη εκδρομή για την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Φενεού και την Λίμνη Δόξα την Κυριακή 08/03/2020.

   Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 θα γίνει η αναχώρηση στις 07:00 το πρωί από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη για να επισκεφτούμε το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού.

   Το μοναστήρι βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση πάνω από την τεχνητή λίμνη "Δόξα", σε ένα ομαλό πλάτωμα της πλαγιάς, τριγυρισμένο από πυκνό και αδιαπέραστο δάσος. Η Μονή ιδρύθηκε τον 14ο αιώνα και κατά τους χρόνους της Επανάστασης του '21 είχε λειτουργήσει σαν Αρχηγείο της Φιλικής Εταιρείας, υπό την αρχηγία του Ηγούμενου της Μονής Ναθαναήλ και τη βοήθεια πολλών άλλων ηγουμένων από γειτονικές Μονές.

   Μετά την επίσκεψή μας στο μοναστήρι θα κάνουμε στάση στην Λίμνη Δόξα. Μια τεχνητή λίμνη με απαράμιλλο φυσικό κάλλος που προσφέρεται για πλήθος δραστηριοτήτων ανάμεσα σε πανύψηλες χιονισμένες βουνοκορφές.

   Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τα Κιόνια Κορινθίας. ένας πέτρινος παραδοσιακός οικισμός της Στυμφαλίας, χτισμένος αμφιθεατρικά στις παρυφές του όρους Κυλλήνη εκεί θα καθίσουμε για φαγητό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Τρίπολη με ενδιάμεση στάση στη λίμνη Στυμφαλία.

   Η Τιμή συμμετοχής είναι: 15 € και περιλαμβάνει:

    Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου – Λίμνη Δόξα – Τρίπολη.

 

   Σημείωση 1:

   Από τo Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνεται γνωστό στους φίλους εκδρομείς ότι έχουν προγραμματιστεί και ήδη κρατούνται θέσεις για:  

   Και για τον μήνα Απρίλιο 2020 έρχεται για την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 εκδρομή για την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης “Ο Τσάρος με την Μακριά Γενειάδα” στο Θέατρο Κιβωτός & το Μοναστηράκι. Με Τιμή Εισιτηρίου: 25 €.

   Σημείωση 2:   

   Για την περίοδο των Χαιρετισμών και του Ακάθιστου Ύμνου έχουν προγραμματιστεί και κρατούνται θέσεις από την Arcadian Tours για τις Παρασκευές: 06/03/2020 στην Ιερά Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης με τιμή εισιτηρίου 5 €.

   Στις 27/03/2020 στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου Αμπελακίου με τιμή εισιτηρίου 8 €.

   Και στις 03/04/2020 του Ακάθιστου Ύμνου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μπούρα) με τιμή εισιτηρίου 8 €.

   Οι αναχωρήσεις θα γίνονται στις 16:00 το απόγευμα από την Πλατεία Κολοκοτρώνη.     

 

   Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -222 560 & 6988010000 και στην ιστοσελίδα μας  www.arcadiantours.gr

      Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...