Menu
RSS
Κυριακή, 08/11/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα η συνάντηση Τζιούμη - Τρουπή στο Δημαρχείο - Τι συζήτησαν!

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα η συνάντηση Τζιούμη - Τρουπή στο Δημαρχείο - Τι συζήτησαν!
Χτες το μεσημέρι 10 Μαρτίου 2020 στο Δημαρχείο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε συνάντηση  του Δημάρχου Κωνσταντίνου Τζιούμη με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννη Τρουπή και την εκτελεστική επιτροπή.
Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε -όπως ανακοινώθηκε- σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.
Συζητήθηκαν οι  πρωτοβουλίες ενίσχυσης της επισκεψιμότητας της  περιοχή μας  και της τόνωσης  της τοπικής επιχειρηματικότητας που έχει λάβει έως σήμερα ο δήμος,  καθώς και οι προτάσεις του επιμελητηρίου ώστε να υπάρξουν συνέργειες για τον παραπάνω σκοπό.
Συμφωνήσαν  επίσης, να προχωρήσουν  σε κοινές  δράσεις και για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί  ομάδα  εργασίας με  εκπροσώπους και των δύο πλευρών.
Οι δύο πλευρές  συμφώνησαν  στην  αναγκαιότητα  διατήρησης  της καλής  συνεργασίας  των  φορέων,με κοινό  στόχο και σκοπό την προώθηση και ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς.
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...