Menu
RSS
Σάββατο, 06/06/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Χρειάζεσαι τρόφιμα, φάρμακα, γιατρό, ψυχολογική στήριξη; Βρες ΕΔΩ όλες τις δομές ανά Δήμο στην Αρκαδία – Που να τηλεφωνήσεις!

Χρειάζεσαι τρόφιμα, φάρμακα, γιατρό, ψυχολογική στήριξη; Βρες ΕΔΩ όλες τις δομές ανά Δήμο στην Αρκαδία – Που να τηλεφωνήσεις!

Υποστηρικτικές δομές για δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να μετακινηθούν, που έχουν ανάγκη από τρόφιμα, φάρμακα, ιατρική φροντίδα ή ψυχολογική υποστήριξη έχουν δημιουργηθεί στους Δήμους της Αρκαδίας.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» συγκέντρωσε και παρουσιάζει όλες τις δομές με τα αντίστοιχα τηλέφωνα επικοινωνίας, ανά περιοχή.

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Στόχος της νέας δομής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας είναι να βοηθά ηλικιωμένα άτομα ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συνδιαλλαγές με το δημόσιο κ.α.

Η δομή θα λειτουργεί στα πρώην γραφεία της Πολεοδομίας και η καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών θα γίνεται στα τηλέφωνα: 2755361200 & 2755361213 καθώς και στο  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαθέσιμα είναι και τα τηλέφωνα των ατόμων που συνεργάζονται για την λειτουργία της εν λόγω δομής:

Επισυνάπτεται η Απόφαση Δημάρχου.

Γιώργος Καμπύλης - Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας - 6972331048

Δημήτρης Κατσής - Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας - 6978441853

Κώστας Καμπύλης - Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. – 6976232658

Μεταξία Κορδονούρη - Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Προστασίας – Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και θεμάτων ισότητας των φύλων – 6976435038

Δημήτρης Κουρμπέλης - Υπάλληλος  Δήμου - ως αναπληρωτής Προϊστάμενος αυτοτελούς τμήματος κοινωνικής προστασίας, παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού -  2755360122.

Στεκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.

Είμαστε εδώ για εσάς, περιορίστε τις μετακινήσεις σας και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

-------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νέα κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, ο Δήμος Γορτυνίας επεκτείνει τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», παρέχοντας βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα ή σε όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους.

Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα που ακολουθούν και το προσωπικό του Δήμου θα αξιολογεί το αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συναλλαγές με το δημόσιο κ.α.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΛΑΓΚΑΔΙΑ
(εξυπηρετούνται οι Δ.Ε. Λαγκαδίων & Ηραίας)

2795360-510

Γιαννακοπούλου Μαρία – Μουργελά Νίκη

ΒΥΤΙΝΑ
(εξυπηρετούνται οι Δ.Ε. Κλείτορος, Βυτίνας, Δημητσάνας, Τρικολώνων)

2795360-100

Πρώιμου Δήμητρα – Βασιλοπούλου Ασήμω

ΤΡΟΠΑΙΑ
(εξυπηρετούνται οι Δ.Ε. Τροπαίων & Κοντοβάζαινας)

27970-22700

Γαβρά Χαραλαμπία – Χουντή Ασημίνα – Παναγοπούλου Αικατερίνη

Επιπλέον για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2795360-330 στην έδρα του Δήμου, στη Δημητσάνα.

Τέλος, διαθέσιμα είναι και τα τηλέφωνα των:

Δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Χαρ. Κούλη : 6977615011,

Αντιδημάρχου Γορτυνίας (υπεύθυνος για θέματα υγείας), Καζά Δημήτριου : 6936947007 και

Αντιδημάρχου Γορτυνίας (υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας), Παναγιωτακόπουλου Ιωάννη : 6948403750.

Επίσης, σε περίπτωση που υπάρχουν συμπολίτες μας στο Δήμο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα επιβίωσης, ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Γ.) θα φροντίσουν για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών τους.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στα κάτωθι τηλέφωνα:

Δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Χαρ. Κούλης: 6977615011 και

Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Γ., Πάϊκος Αναγνωστόπουλος: 6973350794.

Επισημαίνεται δε ότι η διαχείριση των αιτημάτων θα γίνει με

απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια.

-------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Τηλεφωνήστε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου (τηλ. 2791360200) ή ηλεκτρονικά, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Στο Δήμο θα λειτουργούν δύο γραφεία εξυπηρέτησης των πολιτών, ένα στο Λεωνίδιο (παλαιό Δημαρχείο Λεωνιδίου) και ένα στο Τυρό (Δημοτικό κατάστημα Τυρού). Η λειτουργία των γραφείων ξεκινάει άμεσα.

Από 20/03/2020 οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τις κοινωνικές δομές του Δήμου με τους εξής τρόπους:

.

Α) ΛΕΩΝΙΔΙΟ (εξυπηρετεί τις κοινότητες ΔΕ Λεωνιδίου και Κοσμά)

- Τηλέφωνο: 27570-23224

- e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Β) ΤΥΡΟΣ (εξυπηρετεί τις κοινότητες της ΔΕ Τυρού)

- Τηλέφωνο: 27573-60100

- e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων της «Δομής» καθορίζεται ως εξής:

Από ώρα 07:00 έως 15:00 των εργάσιμων ημερών.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες και την πορεία της πανδημίας το ωράριο λειτουργίας της «Δομής» δύναται να τροποποιείται. Για οποιαδήποτε αλλαγή ωραρίου θα υπάρξει άμεση ενημέρωση των πολιτών.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ασφάλεια όλων μας η εξυπηρέτηση θα γίνεται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και όχι με αυτοπρόσωπη παρουσία, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης.

Για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, που χρίζουν ιδιαίτερης φροντίδας και εχεμύθειας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ως εξής:

1)Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος:

Α) τηλέφωνο Γραφείο Δημάρχου Χ. Λυσίκατου: 2757360202

Β) Κινητό Δημάρχου Χ. Λυσίκατου: 6936833755

Γ) e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2) Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Διαμαντής

Τηλέφωνο κινητό: 6943297646

3)Αντιδήμαρχος ΔΕ Τυρού: Μιχάλης Σωτηρόπουλος

Τηλέφωνο κινητό: 6975160185

-------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Τρίπολης, σε κάθε περίπτωση, βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών του, κάνει ό, τι μπορεί για την ενίσχυση ή εξυπηρέτησή του.

Ιδιαίτερα σε στιγμές εξαιρετικά δύσκολες, όπως αυτές που γνωρίζει σήμερα η πατρίδα μας – και η Ευρώπη ολόκληρη βέβαια -, η Δημοτική Αρχή σκέπτεται συνεχώς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, που δυσκολεύονται, που χρειάζονται την όποια βοήθεια.

Έτσι, με τα πρώτα σημάδια της κρίσης, κινητοποιήθηκε, παρ’ όλα τα προβλήματά της, η ΚΕΔΗΤ και βρέθηκε αμέσως στο πλευρό των περίπου τετρακοσίων (400) «ωφελουμένων», καθώς επίσης και το βοήθεια στο σπίτι του ΝΠΔΔ του δήμου μας.

Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου και σε εφαρμογή της εγκυκλίου αρ. 23, 18659/17-3-2020, με τους υπεύθυνους υπαλλήλους να δείχνουν προθυμία και αυταπάρνηση θαυμαστή, είναι στη διάθεση και στο πλευρό οποιουδήποτε δημότη μας που δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί ή έχει ανάγκη ιατρικής ή φαρμακευτικής περίθαλψης, σίτισης, ακόμη και ανθρώπινης (ψυχολογικής) στήριξης.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2710235925, 2713600418, 2713600419, 2713600429 και στα email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...