SOS - Ανάγκη για αίμα έχει συμπολίτης μας στην Τρίπολη
Eπείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει για τον Αθανάσιο Πανταζόπουλειο στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια». Ζητείται από όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα, να προσέλθει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας και να δηλώσει το όνομα του ασθενούς και το νοσοκομείο νοσηλείας.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την πλησιέστερη μονάδα αιμοδοσίας και να δηλώσουν ότι η προσφορά τους αφορά τον Αθανάσιο Πανταζόπουλο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Σχετικά Άρθρα
- Η Δημητσάνα φορά τα αποκριάτικά της και αναβιώνει το έθιμο του «Μακαρονά»
- Ενημέρωση, για τις καταστροφές από την κακοκαιρία και άμεσες αποζημιώσεις στους πληγέντες ζητά η Νικολάκου
- Το τέλος ενός ταξιδιού, η ώρα της αλήθειας - Η ανάρτηση του Απόστολου Σπυρόπουλου Ο ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ μέρα. Θυμάμαι σ
- 2026 | Στις 8 Μαρτίου το μνημόσυνο για τους απαγχονισθέντες της οδού "Ταξιαρχών"
- Τιμητική Διάκριση στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης για την Υγειονομική Κάλυψη του Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου»






