SOS - Ανάγκη για αίμα έχει συμπολίτης μας στην Τρίπολη
Eπείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει για τον Αθανάσιο Πανταζόπουλειο στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια». Ζητείται από όποιον μπορεί να προσφέρει αίμα, να προσέλθει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας και να δηλώσει το όνομα του ασθενούς και το νοσοκομείο νοσηλείας.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την πλησιέστερη μονάδα αιμοδοσίας και να δηλώσουν ότι η προσφορά τους αφορά τον Αθανάσιο Πανταζόπουλο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Σχετικά Άρθρα
- Ο Δημήτρης Κωστόγιαννης στη ΔΡΤ | Η μη υποψηφιότητα στον Δικηγορικό, το δεύτερο κτίριο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, το εφετείο και οι φυλακές
- Νέες θέσεις εργασίας στον δήμο Μεγαλόπολης
- Οι Tigers για τη δολοφονία οπαδού στη Χαλκίδα: "Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια τυφλής βίας"
- Καθημερινά (πλην Τρίτης) προσβάσιμοι ο Πύργος της Λεβένταινας και ο ναός Αγίου Νικολάου στην Καρύταινα
- Παράλιο Άστρος | Δεύτερη παράταση για τα έργα στην οδό "Καλλίτση"





