Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργαζόμενοι στην Αρκαδία | Τι πρέπει να ξέρουν για πληρωμές σε δάνεια, εφορεία, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΤ και ενοίκια!

Εργαζόμενοι στην Αρκαδία | Τι πρέπει να ξέρουν για πληρωμές σε δάνεια, εφορεία, ΔΕΗ, ΔΕΥΑΤ και ενοίκια!

Τα νέα δεδομένα, το «πάγωμα» πληρωμών και τα μειωμένα ενοίκια που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στις ιδιωτικές επιχειρήσεις που έκλεισαν ή υπολειτουργούν (βάσει της λίστας των ΚΑΔ) στην Αρκαδία παρουσιάζει σήμερα το www.kalimera-arkadia.gr.

ΕΝΟΙΚΙΑ: Για τους εργαζόμενους-μισθωτούς, των επιχειρήσεων αυτών που έκλεισαν με κρατική εντολή και των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται σε προσωρινή αναστολή, προβλέπεται δικαίωμα έκπτωσης 40% επί του ακινήτου που μισθώνουν, εφόσον αποτελεί κύρια κατοικία.

ΔΑΝΕΙΑ: Στις ανακοινώσεις που έγιναν σήμερα από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε ότι όσοι είναι σε προστασία, δικαιούνται από τις τράπεζες αυτόματη τρίμηνη αναστολή της πληρωμής των χρεών τους.
Αυτό αφορά όλους τους δικαιούχους των 800 ευρώ και τις επιχειρήσεις με ΚΑΔ που εντάσσονται σε προστασία.

ΕΦΟΡΙΑ: Στους εργαζόμενους-μισθωτούς, των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται σε προσωρινή αναστολή, προβλέπεται δυνατότητα αναστολής πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών Μαρτίου προς την φορολογική διοίκηση για 4 μήνες, με δυνατότητα έκπτωσης 25% εάν καταβληθούν εμπρόθεσμα.

ΡΕΥΜΑ: Η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει δωρεάν πάγιο για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης. Επίσης, έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες κατηγορίας Β’ & Γ’ (ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών, άτομα σε μηχανική υποστήριξη, που δεν εντάσσονται στο ΚΟΤ) και €5 έκπτωση για όλους τους πελάτες e-bill, παλαιούς και νέους. Τέλος, έκπτωση 8% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαμηλής τάσης με κατανάλωση πάνω από 2.000 KWh.

ΔΕΥΑΤ: Η εξόφληση λογαριασμών παρατείνεται έως την 1η Ιουνίου 2020. Η παράταση αυτή δεν συνεπάγεται κανένα πρόστιμο για τους καταναλωτές. Η έκπτωση 15% -επί της αξίας του νερού- ισχύει και για την παραπάνω παράταση για όσους εμπροθέσμως ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.  Η εξόφληση λογαριασμών γίνεται μόνον ηλεκτρονικά ή μέσω Τραπέζης.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...