"Πρώτα η καθημερινότητα του δημότη" λέει ο Αντιδήμαρχος Λαγός

Τις τοπικές Κοινότητες Αλέας, Κερασίτσας, Μερκοβουνίου επισκέφθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Λαγός Γεώργιος. Κατόπιν συνεννόησης, πάντα με τους πρόεδρους, επισκέφθηκαν τις περιοχές που γίνονται έργα.
Στην συνέχεια συζήτησε με τους πρόεδρους και τούς κατοίκους, κατέγραψε τις προτάσεις και τα αιτήματα τους και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος με όλο τον απαραίτητο κάθε φορά εξοπλισμό είναι πάντα στην διάθεση των δημοτών, αρκεί να έχει προηγηθεί έγκαιρη συνεννόηση και σωστός προγραμματισμός. Βασική μας προϋπόθεση είναι να εξυπηρετηθούν όλες οι τοπικές κοινότητες, σύμφωνα , πάντα, με τις πραγματικές τους ανάγκες και τις προτεραιότητες που θέτουν οι πρόεδροι και τα τοπικά συμβούλια.
Ο Πρόεδρος Αλέας δήλωσε: «Ότι για πρώτη φορά μία δημοτική αρχή ανταποκρίνεται άμεσα και με σχέδιο στα αιτήματα τους.Η συνεργασία μας είναι άριστη και θέλουμε να συνεχισθεί για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνχωριανών».
Ο Πρόεδρος Κερασίτσας δήλωσε: «Ότι έχουμε ζητήσει γίνεται άμεσα. Ράμπες ΑΜΕΑ στο ΚΑΠΗ και στην παιδική χαρά, JCB, GRADER ......»
Ο Πρόεδρος Μερκοβουνίου δήλωσε: «Ελάχιστη η συμμετοχή του Δήμου τα προηγούμενα χρόνια σε αποκατάσταση αγροτικών δρόμων....»
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
3 σχόλια
-
Εντάξει, δεν έβαλες το όνομά σου κάτω από το δελτίο τύπου, αλλά η φωτογραφία σου;
-
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ;
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ . ΈΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ -
Λαγέ εχεις καβαλήσει το καλάμι το εχεις πάρει χαμπάρι.