Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έντονη κριτική του Αντιπροέδρου του Βοσυνιώτειου στον Δήμαρχο Τρίπολης

Έντονη κριτική του Αντιπροέδρου του Βοσυνιώτειου στον Δήμαρχο Τρίπολης

Ο Αντιπρόεδρος του Βοσυνιώτειου Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει: «Πριν από περίπου ένα χρόνο που ανέλαβα την Αντιπροεδρία του Ιδρύματος, με τότε πρόεδρο τον κ. Κοσκινά Παν., σε άρθρο μου αναφέρθηκα στον προαναγγελλόμενο θάνατο του Ιδρύματος Βοσυνιώτη, αφού ο κ. Δήμαρχος είχε δηλώσει τότε (16/10/2012) σε Δημοτικό Όργανο ότι θα εξεταζόταν το ενδεχόμενο να κλείσει ο σταθμός. 

Η τότε κεφαλή της Διοίκησης παραιτήθηκε πολύ σύντομα, γεγονός που δημιούργησε σε όλους μας ελπίδες ότι θα αλλάξει η αντιμετώπιση από ορισμένους στα προβλήματα του Ιδρύματος.

Ο νυν πρόεδρος κ. Κων. Κυριακόπουλος που τοποθετήθηκε από τον κ. Δήμαρχο στο τέλος του προηγούμενου χρόνου, με χαρακτηριστικά συνεννόησης και συνεργασίας, προσπάθησε και αυτός μαζί με όλους εμάς του Διοικητικού Συμβουλίου, την κα. Βρέντα, τον κ. Χασάπη και την κα. Τσόση να λύσουμε τα τρέχοντα προβλήματα, που πιστέψτε με ήταν και παραμένουν πολλά.

Δυστυχώς όμως η ανακολουθία των λόγων και των έργων του κ. Σμυρνιώτη και στην δική μας περίπτωση είναι παροιμιώδης. Τον Δεκέμβριο του 2012 σε επίσημη επίσκεψή του στο Ίδρυμα, παρουσία δημοσιογράφων και όλου του προσωπικού σε πρόταση-ερώτηση-παράκληση δική μου για την άμεση υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης του Δήμου (αφού έχει την εποπτεία του Βοσυνιώτειου) και του Ιδρύματος δεσμεύτηκε ότι άμεσα, το πολύ σε ένα μήνα, θα έχει προχωρήσει στη σύνταξη και υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ούτως ώστε να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις του Ιδρύματος και η καταβολή μισθών.

Φαίνεται ότι το άμεσα του κ. Δημάρχου σημαίνει πάνω από 7 μήνες….

Τόσο άμεσα αντιμετωπίζετε όλες τις ανάγκες του Δήμου και των Δημοτών σας κ. Δήμαρχε;;;

Γιατί δεν εκλήθη το Διοικητικό Συμβούλιο στο Δημοτικό Συμβούλιο για να σας παρουσιάσει την πραγματικότητα;;;

Μήπως φοβάστε την αλήθεια;;;

Δυστυχώς κ. Δήμαρχε εμπαίζετε τους υπαλλήλους, τους γονείς, τους πολίτες αυτού του τόπου.

Αλλά ειλικρινά θέλω να απευθυνθώ στους εργαζομένους και τους γονείς των 42 παιδιών που φιλοξενεί το Ίδρυμα.

Να είστε σίγουροι και να έχετε εδραία την πεποίθηση ότι όσο βρισκόμαστε δίπλα σας το Ίδρυμα Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη δεν θα κλείσει.

Το έχω ξαναπεί ότι το κόσμημα αυτό μπορεί λόγω της ανικανότητας ορισμένων να έχει χάσει την λάμψη του, αλλά παραμένει κόσμημα και χρέος όλων μας είναι να διατηρηθεί και να αναβαθμιστεί αφού αποτελεί σημαντική δομή του Δήμου μας και ευρύτερα της Περιφέρειας μας.

Σε άλλους Δήμους προχωρούν στην κατασκευή νέων βρεφονηπιακών σταθμών και εδώ ορισμένοι… θέλουν να κλείσουν και τον μοναδικό που υφίσταται.

Όσο οι πολίτες θα έχουν ως επιλογή τους, τις υγιείς εκείνες δυνάμεις, που ως βασικό τους στόχο έχουν την Παιδεία και τον Πολιτισμό, τέτοιες μονάδες όπως το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα δεν κλείνουν!!!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...