Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάνω από 180 θέσεις εργασίας είναι «ανοιχτές» στην Αρκαδία!

Πάνω από 180 θέσεις εργασίας είναι «ανοιχτές» στην Αρκαδία!

Το kalimera-arkadia.gr παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας για τις οποίες μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά της και να διεκδικήσετε την πρόσληψή σας.

Πρόκειται για θέσεις στο Δήμο Τρίπολης (λήγει σήμερα η προθεσμία), στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και στη ΔΕΗ.

Επίσης, προσλήψεις προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης, ο οποίος παράλληλα ζητά προσωπικό με μετάταξη…

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - Λόγω αργίας του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα στις 24/6/2013, παρατείνεται έως την Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013, η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στην Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 2μηνης διάρκειας. Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Δείτε ολόκληρη το κείμενο της προκήρυξης, ΕΔΩ.

ΔΕΗ - Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Για να δείτε όλη την προκήρυξη, πατήστε ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου για την καλοκαιρινή περίοδο, και συγκεκριμένα:

1. Έξι (6) Εργατών Καθαριότητας.

2. Ενός (1) Οδηγού απορριμματοφόρου αυτοκινήτου και

3. Ενός (1) χειριστή σαρώθρου, με άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Ι΄ τάξης Γ΄.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Δήμο Τρίπολης έως και 20 Ιουνίου 2013.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - Ο Δήμος Μεγαλόπολης Νομού Αρκαδίας, προτίθεται να προβεί στην κάλυψη δέκα τριών (13) θέσεων προσωπικού, με μετάταξη μόνιμου προσωπικού από ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού, Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ.

Επίσης, η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου δίμηνης απασχόλησης προγραμματίζεται στο Δήμο Μεγαλόπολης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα, ΕΔΩ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...