Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλείνουν οι λακκούβες στο δρόμο από την Αγία Φωτεινή μέχρι το Κακούρι (εικόνες και βίντεο)

Κλείνουν οι λακκούβες στο δρόμο από την Αγία Φωτεινή μέχρι το Κακούρι (εικόνες και βίντεο)

Έργα ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται σε τμήματα του δρόμου από την Αγία Φωτεινή μέχρι το Κακούρι, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Πρόκειται για ένα δρόμο με πολλά προβλήματα και με τεράστιο αριθμό λακκουβών που συνδέει αρκετά κεφαλοχώρια της Μαντινείας και έχει αυξημένη κίνηση καθημερινά. Εκεί βρέθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, μίλησε για το συγκεκριμένο έργο αλλά και για άλλα έργα που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στην Αρκαδία, τα οποία όπως είπε είναι 10 στον αριθμό.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι τελείωσε η ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Πηγάδι μέχρι την παραλία του Φωκιανού Κυνουρίας και βρίσκονται σε εξέλιξη έργα στη Γορτυνία (Μυγδαλιά, Βούτσι και Τουρκολέκα).
Επίσης ενημέρωσε ότι 'ήρθαν' τα χρήματα για τα 19 έργα που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Μολυβιάτη για τα πυρόπληκτα, προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ και θα γίνουν προσπάθειες να πραγματοποιηθούν τα μισά από αυτά μέχρι τον Οκτώβριο και τα υπόλοιπα την άνοιξη. Το καλοκαίρι συνολικά στην Αρκαδία θα πραγματοποιηθούν 30 έργα, είπε.

Β.Π.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...