Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τον Χρυσό Σταυρό της Μητρόπολης τιμήθηκε ο Ιδιοκτήτης της Αρκαδικής, Γιώργος Παπαηλίου (vd)

Με τον Χρυσό Σταυρό της Μητρόπολης τιμήθηκε ο Ιδιοκτήτης της Αρκαδικής, Γιώργος Παπαηλίου (vd)

Με τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Νεομαρτύρων και με το Δίπλωμα Τιμής τιμήθηκε ο ιδιοκτήτης της Αρκαδικής Τηλεόρασης κ. Γιώργος Παπαηλίου από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον κ. Παπαηλίου διότι τις δύσκολες ώρες που έκλεισαν οι Εκκλησίες, εκείνος προσέφερε το σταθμό του να μεταδίδει τις Θείες Λειτουργίες και τις άλλες Ακολουθίες, ιδιαίτερα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Δώστε τιμή σε εκείνον που τον αξίζει» είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαηλίου μίλησε στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», μετά την τιμητική του διάκριση και είπε ότι η Αρκαδική θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Εκκλησίας.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Σεραφείμ Προύσσης
    Σεραφείμ Προύσσης Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπαηλίου βοήθησε να μείνουν ανοιχτές "οι εκκλησίες" στον κόσμο, με τη ζωντανή μετάδοση μόνο από τον Άγιο-Βασίλη. Πάσο. 1) Κύριε Παπαηλίου, ο Χρυσόστομος είναι Μητροπολίτης. Δεν εκφωνείται "πατέρας" αλλά "σεβασμιότατος". "Πατέρας" εκφωνείται ο απλός ιερέας. Η μακροχρόνια αποχή σας όμως από τις εκκλησίες έχει ως φαίνεται ανεξίτηλες συνέπειες. Ας όψεται σήμερα...ο χρυσός σταυρός. 2) Σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις (εν προκειμένω τη γιορτή των πολιούχων) τις μεταδίδουν πλέον απευθείας κι άλλα ΜΜΕ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν το ξέρετε δεν έχετε πια μόνο εσείς το αποκλειστικό προνόμιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως συγχαρητήρια για τη βράβευση

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...