Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θα γίνει το Πανηγύρι της Τεγέας - Τι αλλάζει λόγω κορωνοϊού!

Θα γίνει το Πανηγύρι της Τεγέας - Τι αλλάζει λόγω κορωνοϊού!

Σε επικοινωνία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας με τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου κ.Αθανασόπουλο, γνωστοποίησε ότι θα γίνει κανονικά φέτος το πανηγύρι της Τεγέας, τηρώντας φυσικά όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία της δημόσιας υγείας...

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Αθανασόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πήραμε απόφαση να το κάνουμε το πανηγύρι της Τεγέας. Θα ακολουθήσουμε τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Θα γίνει το πανηγύρι σε λίγο μικρότερη έκταση, θα γίνουν μονοδρομήσεις και θα υπάρχουν αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους των εμπόρων".

Όπως μας ανέφερε ο ίδιος επισκέφθηκε την ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά, προκειμένου να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της, υπό τις νέες συνθήκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναφορικά με το εάν θα γίνει όπως και κάθε χρόνο η περιφορά της εικόνας, μας δήλωσε πως θα γίνει συνάντηση τις επόμενες ημέρες στην Μητρόπολη, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για το θέμα αυτό.

Για το κομμάτι της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας, μας δήλωσε πως θα γίνει κανονικά, με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο να είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια και την HELLAS EXPO. Για την τελετή εγκαινίων θα υπάρξει εκ νέου συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Τέλος για τις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της έκθεσης, μας ανέφερε πως κάποιες πιθανόν να αναβληθούν.

Πηγή - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...