Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επικοινωνία Χαρδαλιά - Νίκα για την πυρκαγιά κοντά στη Μονή Μπούρα!

Επικοινωνία Χαρδαλιά - Νίκα για την πυρκαγιά κοντά στη Μονή Μπούρα!

Οριοθετήθηκε αργά το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου η πυρκαγά που εκδηλώθηκε το πρωί σε δασική έκταση της Φαλαισίας, στον Δήμο Μεγαλόπολης, κοντά στη Μονή Μπούρα, η οποία πάντως δεν κινδύνευσε, όπως δεν κινδύνευσε και κατοικημένη περιοχή.

Αυτό γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της και συγκεκριμένα 40 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ έγιναν από αέρος ρίψεις νερού από ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Από την πλευρά του, εξ άλλου, ο Δήμος Μεγαλόπολης -όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Θανάσης Χριστογιαννόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- συνέδραμε με υδροφόρες και πυροσβεστικά οχήματα 4×4, ενώ επί τόπου βρέθηκαν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μανιάτης, Δημήτρης Σιέμπος και Θεοφάνης Καλογερόπουλος, όπως επίσης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φαλαισίας Ηλίας Δημόπουλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...