Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδήλατο στην Τρίπολη: Αυξάνεται η χρήση του, ανύπαρκτα τα πάρκινγκ ποδηλάτων!

Ποδήλατο στην Τρίπολη: Αυξάνεται η χρήση του, ανύπαρκτα τα πάρκινγκ ποδηλάτων!

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την ανάγκη για ύπαρξη περισσότερων κιγκλιδωμάτων ώστε να μπορούν να κλειδώνουν εκεί τα ποδήλατα τους όσοι βρίσκονται στο κέντρο και μετακινούνται με αυτά.

Το υπάρχοντα κιγκλιδώματα φαίνεται ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες όλων καθώς οι ποδηλάτες στην πόλης μας έχουν αυξηθεί και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς και αυτό είναι εμφανές με την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης και τον πλέον καλοκαιρινό καιρό.

Καθημερινά λοιπόν θα έχουμε παρατηρήσει όλοι ότι η οδός 'Δαρειώτου' μετατρέπεται σε 'έκθεση ποδηλάτων' (δείτε τη φωτογραφία) και στην πλατεία Πετρινού όπου γυρίσεις το βλέμμα σου υπάρχουν 'χύμα' ποδήλατα... Όσο για τα υπόλοιπα που βρίσκουν ένα χώρο για να κλειδωθούν αυτός είναι μια κολώνα, ένα διαχωριστικό καγκελάκι ή ακόμα και η θέση όπου τοποθετείται ο κάδος (το κίτρινο κάγκελο γύρω από τον κάδο).

Ας μεριμνήσει λοιπόν ο δήμος και για τους ποδηλάτες και μέσα στις παρεμβάσεις που πρόκειται να κάνει στο πεζοδρομημένο κέντρο ας εντάξει και την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων για το σκοπό αυτό.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...