Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα θα διαφημιστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας!

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα θα διαφημιστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας!

Σύμβαση με τα πέντε υπεραστικά ΚΤΕΛ των ισάριθμων Περιφερειακών Ενοτήτων της υπογράφει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αντικείμενο την προβολή της Πελοποννήσου, μέσω ειδικών μπάνερ στο εξωτερικό των λεωφορείων.

Τα λεωφορεία που θα φέρουν τα διαφημιστικά αυτά μπάνερ θα είναι περί τα 80.

Για την Αρκαδία, ήδη υπάρχει απόφαση υπογεγραμμένη από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με την οποία αναθέτει σχετικές υπηρεσίες στην εταιρεία “ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε.”, η οποία αναλαμβάνει την παροχή λεωφορείων για την προβολή διαφημιστικού υλικού (outdoor advertising) της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τα οποία θα μετακινούνται εκτός των γεωγραφικών της ορίων όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα ή άλλη ελληνική πόλη (Δράση 6 του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου 2020).

Το κόστος προβολής για τρεις μήνες είναι 11.250,00 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%, ήτοι ανέρχεται στο συνολικό ποσό των δεκατριών χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα ευρώ (13.950,00 €) και περιλαμβάνει τις παρακάτω υποχρεώσεις:

• Παροχή 15 λεωφορείων ή και περισσοτέρων για την προβολή διαφημιστικού υλικού (outdoor advertising) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

• Μετακίνηση των συγκεκριμένων λεωφορείων εκτός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα ή άλλη ελληνική πόλη. 

Επιμέλεια κειμένου | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...