Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται ο νέος free press (δωρεάν) ιατρικός οδηγός της Αρκαδίας!

Έρχεται ο νέος free press (δωρεάν) ιατρικός οδηγός της Αρκαδίας!

Το «Καλημέρα Αρκαδία» καινοτομεί ξανά και ετοιμάζει έναν πληρέστατο ιατρικό οδηγό, ο οποίος θα διανεμηθεί τον Αύγουστο, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά χρήσιμο (για όλο τον κόσμο) οδηγό. Όλοι θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν τα στοιχεία κάθε γιατρού, ανά ειδικότητα, σε όλη την Αρκαδία!

Ήδη, πολλοί γιατροί έχουν συμφωνήσει να μπουν σε αυτό τον κατάλογο. Το κόστος της καταχώρισης είναι πολύ χαμηλό και κάθε γιατρός έχει τη δυνατότητα να συμβάλει στη δημιουργία ενός πολύ χρήσιμου εγχειριδίου για κάθε πολίτη της Αρκαδίας!

Είστε γιατρός και θέλετε να μην λείψετε από τον οδηγό; Βιαστείτε και τηλεφωνήστε στο 6937746343 ή στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

Από τον ιατρικό κατάλογο, δεν πρέπει να λείπει κανένας γιατρός! Θα μοιραστεί σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα, δωρεάν, τον επόμενο μήνα, από τη μία άκρη του νομού Αρκαδίας, ως την άλλη!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...