Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ποιο σημείο της οδού «Παπαρρηγοπούλου» θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων!

Σε ποιο σημείο της οδού «Παπαρρηγοπούλου» θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων!

Με ομόφωνη απόφασή της, η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης συμφώνησε με την εισήγηση του τμήματος Η/Μ Έργων & Συγκοινωνιών του Δήμου Τρίπολης για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Παπαρηγοπούλου, έμπροσθεν του Ο.Τ. 308, με κάθετη και οριζόντια σήμανση, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω:

• Την τοποθέτηση της πινακίδας Ρ-40 επί του πεζοδρομίου της οδού Παπαρηγοπούλου στο σημείο διασταύρωσή της με την οδό Καλαβρύτων.

• Τη διαγράμμιση, με συνεχή κίτρινη γραμμή στο κράσπεδο ή στην άκρη του οδοστρώματος, επί της οδού Παπαρηγοπούλου, έμπροσθεν του Ο.Τ. 308, η οποία θα συνεχίζεται και επί της κυρτής, καμπύλης γωνίας Παπαρηγοπούλου & Ακαδημίας.

Διευκρινίζεται ότι η συνεχής κίτρινη γραμμή θα διακόπτεται στις εισόδους γκαράζ & Pilotis.

Η Δημοτική Κοινότητα πήρε την απόφαση λαμβάνοντας υπόψην: «Το γεγονός ότι η οδός Παπαρηγοπούλου είναι οδός διπλής κυκλοφορίας, με καθαρό πλάτος οδοστρώματος περίπου 6,50μ, ενώ η οδός Ακαδημίας είναι μονόδρομος, σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση (απαγορευτικό Ρ-7 στο σημείο που διασταυρώνει την οδό Παπαρηγοπούλου) με επιτρεπόμενη κίνηση οχημάτων προς την οδό Παπαρηγοπούλου.

Τη διαπίστωση μετά από αυτοψία της υπηρεσίας ότι:

• επί της κυρτής, καμπύλης γωνίας Παπαρηγοπούλου και Ακαδημίας, έμπροσθεν του Ο.Τ. 308, σταθμεύουν οχήματα, το οποίο αντίκειται στις διατάξεις του ΚΟΚ (άρθρο 34, παρ. 2ι), σύμφωνα με τις οποίες «απαγορεύεται η στάση ή στάθμευση οχήματος σε απόσταση 5 μ. από την τομή οικοδομικών γραμμών ή των νοητών προεκτάσεων αυτών».

• επί της οδού Παπαρηγοπούλου, έμπροσθεν του Ο.Τ. 308, σταθμεύουν περιστασιακά, με πρόχειρη ή μη στάθμευση, οχήματα και δεδομένου ότι δεν απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην ακριβώς απέναντι παρειά της οδού, έμπροσθεν του Ο.Τ. 272, δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εν λόγω οδό.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...