Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσημο | Πανηγύρια ... "τέλος" - Δείτε μέχρι πότε απαγορεύτηκαν!

Επίσημο | Πανηγύρια ... "τέλος" - Δείτε μέχρι πότε απαγορεύτηκαν!
 

Τη ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κυβέρνηση η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Αυτό σημαίνει ότι και στην Αρκαδία - όπως στο σύνολο της χώρας- όσα πανηγύρια είχαν προγραμματιστεί ως τις 31 Ιουλίου, ακυρώνονται.

Για το τι θα γίνει από την 1η Αυγούστου και μετά, αυτό θα εκτιμηθεί εκ νέου από την Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    19:06, 11:49 Γιατί θιχτήκατε καλέ εσείς; Βλαχοπανήγυρα δεν είναι; Τι είναι; Συναυλίες κλασικής μουσικής; Ή προάγουν μήπως τον πολιτισμό οι τραγουδιάρες με το έκο στα μικρόφωνα; Και στο κάτω-κάτω η λέξη "βλάχος" δεν είναι προσβλητική που αμέσως σηκωθήκατε να μας βαρέσετε κιόλας! Σαφώς και γουρουνοπούλα έχω φάει και κρασί έχω πιεί, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας αν δεν γίνουν φέτος τα πανηγύρια, δεδομένης της κατάστασης με τον κορονοϊό. Αφού σας το λένε όλοι οι ειδικοί ότι υπάρχει πρόβλημα, ντε και καλά πρέπει να γίνει το πανηγύρι; Ας μην αυξήσει φέτος τα έσοδά της η κάθε κοινότητα. Έλεος. Και λίγη λογική να υπάρχει. Ήμαρτον

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς πανηγυρια παιδιά ! Όσο χρειασθεί !!!!

  • ΑΝΝΑ
    ΑΝΝΑ Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ήθελα να σας ενημερώσω κύριε ανώνυμε, ότι ο λόγος ύπαρξης των πανηγυριών δεν είναι μόνο η γουρνοπούλα, το ποτό και οι γυροβολιές στην πίστα. Υπάρχει κόσμος που ζει από αυτά και βοηθάνε σημαντικά στην αύξηση εσόδων της κάθε κοινότητας που τα οργανώνει. Θα σας πρότεινα να είστε πιο προσεχτικός στα λεγόμενα σας αν έχετε άγνοια της κατάστασης και να μη γίνεστε είρων και προσβλητικός.

  • Γιάννης Π
    Γιάννης Π Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχολιάζουν οι πρωτευουσιάνοι, για βλαχοπανηγύρια!!! Από που κατάγεστε εσείς κύριε ανώνυμε που σχολιάζεις με ρατσιστικά σχόλια τους υπόλοιπους? Εσύ δεν έχεις φάει γουρουνοπούλα? δεν πίνεις κρασί?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Να καταργηθούν και τον Αύγουστο όλα τα βλαχοπανήγυρα. Δεν παθαίνουν τίποτα οι βλάχοι αν δεν φάνε γουρνοπούλα και δεν χορέψουν φέτος. Ήμαρτον με τον κάθε ανεγκέφαλο που το μόνο που σκέφτεται είναι τι θα φάει, τι θα μπεκροπιεί και πόσους γύρους θα κάνει στην πίστα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...