Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κανονικά συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης – Προσοχή και σεβασμός στα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία

Κανονικά συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης – Προσοχή και σεβασμός στα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης, για το φετινό καλοκαίρι.

Σήμερα, Πέμπτη (6/8/2020) είναι προγραμματισμένη θεατρική παράσταση καραγκιόζη στις 9.00 το βράδυ στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ενώ την ίδια ώρα, στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου, θα προβληθεί η ταινία «Και Μετά Χορέψαμε», στο πλαίσιο του Θερινού Σινεμά του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έχει κατ’ επανάληψη τονίσει –και ως γιατρός- την ανάγκη να γίνουν σεβαστές οι επιβαλλόμενες για τη δημόσια υγείας προφυλάξεις, να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις και να αποφεύγεται κάθε εστία συνωστισμού. Παράλληλα, στον Δήμο Τρίπολης υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τους δημότες της Τρίπολης οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν επιδείξει αξιοζήλευτη ευαισθησία και προσοχή κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης.

Για οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης, θα ακολουθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...