Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση στα Γυμνάσια Τεγέας και Λεβιδίου | Τζιούμης: "Αναβαθμίζουμε τα σχολεία μας"

Υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση στα Γυμνάσια Τεγέας και Λεβιδίου | Τζιούμης: "Αναβαθμίζουμε  τα σχολεία μας"

Στην υπογραφή συμφωνητικών για την εκτέλεση των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στα Γυμνάσια Τεγέας και Λεβιδίου προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τους αναδόχους.

Το ένα έργο αφορά στην βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του Γυμνασίου Τεγέας, συνολικής επιφάνειας 1558,02 τ.μ., όπως προβλέπεται στο φυσικό αντικείμενο της πράξης. Περιλαμβάνεται η αντικατάσταση 54 κουφωμάτων (παράθυρα και εξωτερικές πόρτες) από αλουμίνιο στην ίδια μορφή και χρώμα με τα υπάρχοντα, με διπλούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 22 mm (κρύσταλλο 5 mm , κενό 12 mm , κρύσταλλο 5mm), η θερμοπρόσοψη τοίχων, επιφάνειας 550,00 τ.μ., η θερμομόνωση οροφών, επιφάνειας 750,00 τ.μ., η επισκευή και μόνωση της στέγης, η εγκατάσταση λεβητοστασίου με λέβητα και κυκλοφορητή και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων LED και Προβολέων LED.

Το δεύτερο έργο αφορά στην βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς του Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου, συνολικής επιφάνειας 1630,48τ.μ., όπως προβλέπεται στο φυσικό αντικείμενο της πράξης. Περιλαμβάνεται η αντικατάσταση τεσσάρων (4) εξωτερικών πορτών από αλουμίνιο στην ίδια μορφή και χρώμα με τις υπάρχουσες, με διπλούς υαλοπίνακες συνολικού πάχους 22 mm (κρύσταλλο 5 mm , κενό 12 mm , κρύσταλλο 5mm), η θερμοπρόσοψη τοίχων, επιφάνειας 985,00 τ.μ., η θερμομόνωση οροφών, επιφάνειας 800,00 τ.μ. περίπου και η αντικατάσταση πενήντα (50) φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες LED και πέντε (5) προβολέων εξωτερικού χώρου.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δήλωσε: «Με απόλυτη ικανοποίηση, προχωρήσαμε στην υπογραφή συμφωνητικών για να ξεκινήσουν δύο μεγάλα έργα ενεργειακής αναβάθμισης, σε σχολικά κτίρια του Δήμου Τρίπολης.

Με τα έργα αυτά, θα επιτευχθεί μείωση της ετήσιας κατανάλωσης πρωτογενούς ενέργειας, αλλά και μείωση εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου.

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε σχολεία φιλικά προς το περιβάλλον, πιο λειτουργικά και πιο σύγχρονα.

Στη φιλοσοφία της δημοτικής μας αρχής είναι να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμος πόρος για έργα ενεργειακής αναβάθμισης, όπως στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης και σε άλλες υποδομές του Δήμου Τρίπολης».

11 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟ Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΑΠΤΟΚ . ΔΗΛΑΔΗ , ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ 2Ο.000.000 ΕΥΡΩ , ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Για κάτσε ρε 18:50 τι μας λες τώρα; Επειδή δηλαδή κάποια έργα τα είχε υπογράψει ο Παυλής, δεν έπρεπε να τα ξεκινήσει καθόλου ο Τζιούμης ή οποιοσδήποτε άλλος δήμαρχος; Έπρεπε δηλαδή να τα κάνει ντε και καλά ο Παυλής; Και πότε υπολόγιζε να τα κάνει; Πέντε χρόνια δήμαρχος ήταν. Έτυχε να τα υλοποιήσει ο Τζιούμης. Μπορεί να το έκανε κάποιος άλλος. Αυτό σου λέει ο "δημότης". Ότι στην τελική δεν έχει σημασία ποιος υπέγραψε ένα έργο, αλλά το έργο αυτό να γίνει και να μείνει στην πόλη. Τι στο διάολο; Τόσο δύσκολο είναι να το χωνέψετε μερικοί; Και ποιος κατά τη γνώμη σου ήταν αυτός που μερίμνησε για την πόλη; Ο συχωρεμένος; Γι' αυτό ο κόσμος τον έστειλε σπίτι του;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @17:39 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΩΡΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @14:51 Εσύ την φοράς βρε γνωστέ βλαχάκο;

  • Δημότης
    Δημότης Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    16:06 Πρώτον: έχει καταντήσει πλέον βαρετό να βγαίνει συνέχεια ο Τζιούμης και να ευλογάει τα γένια του μακαρίτη. Το είπε μία, το είπε δύο, το είπε τρεις. Ό,τι βρει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, θα το συνεχίσει. Το είχε πει και στον ίδιο το μακρίτη, στο εκλογικό του κέντρο, στη συνάντηση που είχε μαζί του το βράδυ της 2ης Κυριακής των εκλογών, το έχει πει και σε συνεντεύξεις τύπου ερωτώμενος, το έχει πει και σε συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου. Υπάρχουν και βίντεο δημοσιευμένα από τα τοπικά ΜΜΕ που το επιβεβαιώνουν. Αν δεν τα έχετε δει μερικοί, πρόβλημά σας. Ψάξτε και βρείτε τα. Δευτερον: Το ότι μερικοί ασχολείστε με την πατρότητα των έργων, αντί να σας ενδιαφέρει ότι επιτέλους αρχίζει κάτι να κινείται και ξεκίνησαν να γίνονται έργα που θα μείνουν εσαεί στην πόλη και στους δημότες, πραγματικά με ξεπερνάει. Πρέπει τελικά να την μισείτε πάαααρα πολύ αυτή την πόλη. Δεν εξηγείται αλλιώς..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς πήρατε τις εκλογές επειδή λέγατε ότι ο Παυλής δεν έκανε τίποτα. Τώρα δεν θα δικαιολογήσετε το ψέμα που είπατε στον κόσμο; Πείτε "ότι θα έπρεπε να τα κάνει πιο πρίν", ότι "άργησε", "ότι εσείς θα τα κάνετε καλύτερα", πείτε ρε ψεύτες κάτι.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδιά σας πάει η μάσκα!! Ο Λαγός τη φοράει???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΑΥΛΗ ΡΕ ΤΖΙΟΥΜΑΚΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΕΓΕΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 5044938 ΠΕΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2014-2020 ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 5044936 ΠΕΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2014-2020 , ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ . ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ , ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ . ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΣΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ 20.000.000. ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Παυλη!!!!Ποσο μπροστα εισουνα!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...