Αντιδράσεις στην Αρκαδία για το sms του 112 | "Θα πάθουμε συγκοπή"!
Μήνυμα προς όσους επιστρέφουν απο τις διακοπές τους, έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω του 112, με σκοπό να τους προειδοποιήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.
«Κατά την επιστροφή σας από τις διακοπές δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Ο κίνδυνος διασποράς COVID-19 είναι αυξημένος. Μην έρχεστε σε επαφή με ευάλωτες ομάδες και ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας», έγραφε το μήνυμα.
Πάντως, έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα social media από πολίτες της Αρκαδίας, που έγραφαν ότι κόντεψαν να πάθουν ... συγκοπή, από το ξανφικό μήνυμα με τον τόσο δυνατό και διαπεραστικό ήχο στο κινητό τους!
Ένω άλλοι σημείωναν ότι αυτό το μήνυμα στάλθηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, αφού ήδη πέρασε και ο Δεκαπενταυγουστος.

5 σχόλια
-
Πολλοί ευαίσθητοι είναι οι πολίτες της Αρκαδίας, ρε ουστ!!! ?
-
Πέρα από το ότι αλαφιαζομαι με δαύτα, πρώτον δεν γύρισα από διακοπές γιατί δεν πηγα, και δεύτερον είναι δική μου ευθύνη το τι θα κάνω και ότι κάνω δεν θα το κάνω επειδή έλαβα ένα μήνυμα τέτοιου τύπου να μην το χαρακτηρίσω.
-
Χα χα χα
Πόσο συμφωνώ μαζί σας! -
Σιγά ρε αφροξυλάνθες όλοι που θα πάθετε συγκοπή! Σιγά μη σκίσετε και κανα καλσόν κιόλας! Ποιός δυνατός και ποιος διαπεαστικός ήχος ρε χέστες; Ένας παρατεταμένος ήχος ακούστηκε και μετά λίγο πιο δυνατά η φωνητική ανάγνωση του μηνύματος. Έλεος πια δεν χτύπησαν και οι σειρήνες της πολιτικής προστασίας για την άσκηση Παρμενίων
-
εδώ ευδοκιμεί η γνωστη λεξη "μπανταβος" οποτε επρεπε να τους δικαιώσουμε...
μην φοβαστε Αρκαδες, ένα μηνυματακι είναι. Από τι γη μας βγηκαν ηρωες το 1821 και εσεις τρομάξατε από το μηνυμα?
ελεος ρε!






