Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν θα λείψει από κανένα σπίτι… Ετοιμάζεται ο νέος έντυπος και ηλεκτρονικός ιατρικός οδηγός της Αρκαδίας!

Δεν θα λείψει από κανένα σπίτι… Ετοιμάζεται ο νέος έντυπος και ηλεκτρονικός ιατρικός οδηγός της Αρκαδίας!

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η ανταπόκριση του ιατρικού κόσμου στην πρωτοβουλία του kalimera-arkadia.gr να ετοιμάσει έναν πληρέστατο ιατρικό οδηγό ο οποίος θα μοιραστεί ως ένθετο στο επόμενο τεύχος του freepressπεριοδικού «Καλημέρα Αρκαδία», μέσα στον Αύγουστο.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένας ιντερνετικός ιατρικός οδηγός στο kalimera-arkadia.gr.

Να σημειωθεί ότι ο ιατρικός οδηγός θα περιλαμβάνει και τα παραϊατρικά επαγγέλματα, ενώ θα υπάρχουν και άρθρα ιατρικού περιεχομένου για την ενημέρωση του κόσμου.

Στην προσπάθεια αυτή δεν πρέπει να λείψει κανείς διότι πρόκειται για έναν οδηγό ο οποίος θα μοιραστεί σε χιλιάδες αντίτυπα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα είναι πολύ χρήσιμος σε κάθε πολίτη ο οποίος εύκολα και απλά θα μπορεί να βρει τα στοιχεία του κάθε γιατρού που χρειάζεται…

Ήδη, ένας μεγάλος αριθμός γιατρών έχουν συμφωνήσει να μπουν στον οδηγό και το ίδιο έχει γίνει και με τα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Αν κι εσείς θέλετε να συνδράμετε στην προσπάθεια αυτή, επικοινωνήστε μαζί μας στο emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...