Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ορεινό επίδομα" (ως) 600 € στην Αρκαδία | Αγώνας δρόμου για να πληρωθεί στο τέλος του μήνα

"Ορεινό επίδομα" (ως) 600 € στην Αρκαδία | Αγώνας δρόμου για να πληρωθεί στο τέλος του μήνα

Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καταβληθεί το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών 2019 στις 30 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί να βγάλει τις εγκριτικές αποφάσεις για να πληρωθεί το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών του 2019 στο τέλος του μήνα. Ωστόσο αν δεν καταφέρει το επίδομα θα καταβληθεί στις 30 Οκτωβρίου ενώ μέσα στον μήνα θα ξεκινήσουν και οι αιτήσεις για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών του 2020.

Το ποσόν της ενίσχυσης είναι 600 ευρώ ετησίως, εφόσον το οικογενειακό εισόδημα του αιτούντος ανά έτος δεν υπερβαίνει τα 3000 ευρώ, ή 300 ευρώ ετησίως, εφόσον το οικογενειακό εισόδημα ανά έτος κυμαίνεται μεταξύ 3000.01 έως 4.700 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να διαπιστώσουν αν είναι δικαιούχοι του επιδόματος μπορούν να αναζητήσουν απαντήσεις στους εξής συνδέσμους: https://opeka.gr/oikogeneies/oreines-kai-meionektikes-perioches/plirofories/ και https://opeka.gr/oikogeneies/oreines-kai-meionektikes-perioches/erotiseis-apantiseis/

 

ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ


oreines1oreines 2oreines3

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...