Άγρια κόντρα για το ΤΑΠΤοΚ | Τατούλης: «Το έχετε κάνει μαγαζάκι σας» - Σκαντζός: «Έχω μπλέξει με έναν τυπάκο»
Η τελευταία ανακοίνωση της παράταξης του Πέτρου Τατούλη ότι "Ξεχρεώνει «επιταγές» το δίδυμο Σκαντζός – Μαντάς" και ότι "έχουν μετατρέψει σε μαγαζάκι τους το ΤΑΠΤοΚ" προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μανώλη Σκαντζού.
Ο κ. Τατούλης ανάφερε μεταξύ άλλων … «Αφού εκδιώχθηκαν από τον τόπο τους, Σκαντζός και Μαντάς, βρήκαν προστασία και αμειβόμενες θέσεις στο φαύλο σύστημα Νίκα, προκειμένου να διασωθούν οικονομικά, αλλά και να ξεχρεώσουν «επιταγές» σε όλους εκείνους που τόσα χρόνια βρίζανε χυδαία την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη.»
Η αντίδραση του κ. Σκαντζού ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ο Πρόεδρος της εταιρείας ΤΑΠΤοΚ είπε: «Έχω μπλέξει με έναν τυπάκο, τον Πέτρο Τατούλη. Είναι κατάντια για την Πελοπόννησο, ένας άθλιος ψευτάκος και τυπάκος. Εγώ δεν θα ξεχάσω την 9ετία του Τατούλη. Το σύστημα του Τατούλη έχει τελειώσει. Το θέμα με τα άθλια ψέματα του θα έρθουν στο περιφερειακό συμβούλιο. Υπάρχουν και κάποιοι που παίρνουν οδηγίες από τον πατερούλη στη Βόρεια Κυνουρία.
Εγώ δεν φοβήθηκα κανέναν διότι δεν λερώθηκα ποτέ.»
1 σχόλιο
-
΄Αθλιε......τυπάκο ......Σκαντζέ . Ο Τατούλης επί Δημαρχίας σου κατασκεύασε το λιμάνι του Αστρους . Εάν γι΄ αυτόν τον Τατούλη μιλάς έτσι , ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ !






