Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ξεκίνησαν τα έργα στο Open Mall (εικόνες)

Τρίπολη | Ξεκίνησαν τα έργα στο Open Mall (εικόνες)
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης ανοιχτού κέντρου εμπορίου της Τρίπολης (Open mall), όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρίπολης, Αλέκος Κανελλόπουλος. 

Το έργο αφορά την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής του «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Τρίπολης». Η ανάπλαση στοχεύει στη δημιουργία ενός καλαίσθητου δικτύου δρόμων και πεζοδρόμων, που θα συνδέει σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην εμπορική ανάπτυξη. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός των «Κλωνατζίδικων», του παλαιού εμπορικού κέντρου κλωστοϋφαντουργίας, στοχεύει στην ανάδειξη της ιστορικής μνήμης της περιοχής.

Προβλέπονται αρχιτεκτονικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες (αποχέτευση ομβρίων και ηλεκτροφωτισμό οδών), καθώς επίσης και - σε σημεία διασταύρωσης των δρόμων με τους πεζόδρομους - η κατάλληλη διαμόρφωση ραμπών και κατασκευή ενός δικτύου «οδηγών τυφλών». Η επίστρωση θα γίνει με κυβόλιθους και με πλάκες λευκού σκληρού χτυπητού μαρμάρου, ενώ παράλληλα σε κατάλληλες θέσεις θα τοποθετηθούν φωτιστικοί στύλοι.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

 
 
 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟPΕΝ ΜΑLL ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ . ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη επιτυχία στα έργα, αλλά σε ότι αφορά στα > αφήστε το καλλίτερα . Όπως μέχρι σήμερα γίνεται ι στην Τρίπολη τραπεζοκαθίσματα θα μπουν πάνω τους. Οι > αυτοί άλοθι θα είναι για επέκταση τραπεζοκαθισμάτων. Τρομάρα μας!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...