Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης | Συναντήθηκε με Βορίδη και "έκλεισε" θετικά το bonus μοριοδότησης σε κατοίκους της Μεγαλόπολης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Βλάσης | Συναντήθηκε με Βορίδη και "έκλεισε" θετικά το bonus μοριοδότησης σε κατοίκους της Μεγαλόπολης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βλάσης μεταξύ άλλων έθεσε στον κ. Βορίδη το θέμα της μη συμπερίληψης εκ παραδρομής των μόνιμων κατοίκων της Μεγαλόπολης στα όσα ορίζει το άρθρο 12 του Σ/Ν: «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και ενίσχυση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)», που δίνει ενισχυμένη μοριοδότηση.

Ο κ. Βλάσης εξασφάλισε την ξεκάθαρη δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών ότι η Μεγαλόπολη θα συμπεριληφθεί άμεσα στις περιοχές των οποίων οι μόνιμοι κάτοικοι είναι δικαιούχοι αυξημένης μοριοδότησης.

Όπως δήλωσε ο κ. Βλάσης: «Καλό είναι κάποιοι να μην προτρέχουν ανεβάζοντας τους τόνους και αποστέλλοντας επιστολές διαμαρτυρίας. Αποτελεί σταθερή πεποίθηση τόσο εμένα προσωπικά όσο και της Κυβέρνησής να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να πορευόμαστε με έργα».

11 σχόλια

  • Ν
    Ν Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Η υποκρισία και το ψέμα πάει σύννεφο. Θυμόμαστε όλοι τα λεγόμενά του ‘’εμείς ανοίξαμε τις μονάδες που οι άλλοι είχαν κλείσει ‘’. Τελικά τις κλείνουν αυτοί!!! Τώρα μας λέει ότι ‘’καθάρισε’’ οι μόνιμοι κάτοικοι Μεγαλόπολης να μοριοδοτούνται από τον ΑΣΕΠ για πού; Για τη ΔΕΗ που δεν υπάρχει;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΒΛΑΣΗΣ ......ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ .....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    δηλαδη τι ειναι η ανεκδιηγητη παρεα ; κινημα λαού σαν τι ειναι ; ειναι καταχωνιασμενη στο ραφι εκει που την εστειλαν οι μωραιτες και δεν θα βγει ποτε . εφαγε σουτ που ητανε ολο δικο της. ψοφιμια που θελετε και επανοδο στη καρεκλα. τελειωσατε πρωην .

  • Φίλος
    Φίλος Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 03:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν συνεχίσεις να κοιτάζεις μόνο την προσωπική σου προβολή και να αδιαφορείς για τα προβλήματα του κόσμου, να είσαι σίγουρος ότι με το πλήρωμα του χρόνου η ανεκδιήγητη παρέα θα κατακυριεύσει τα πάντα. Κουνείστε λίγο το κεφάλι σας και μην πετάτε στα σύννεφα, γιατί θα προσγειωθείτε πολύ ανώμαλα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΒΛΑΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ !!!! ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ! ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ !!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    17:44, 17:46 Α, ρε υποτακτικοί. Εντάξει, ρε μεγάλε το καταλάβαμε. Δύο φορές το έγραψες. Νια-νια το έκανες. Τον αγαπάς πολύ τον Βλάση. Το καταλάβαμε επίσης. Μην το γράψεις άλλη φορά όμως γιατί κολλήσαμε από τα πολλά τα μέλια. Δεν του υπέγραψε και συμφωνία κιόλας. Δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει. Να μην σου εξηγήσω τώρα τι σημαίνει δέσμευση και τι υλοποίηση, έτσι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάει ο κ.Νίκας ούτε που πήρε χαμπάρι και θα άφηνε τους Μεγαλοπολίτες στη μοίρα τους. Καλά δεν σας ενημερώνουν οι σύμβουλοι σας ή έστω η παρέα σας; Πάλι καλά που κινείται ο Βλάσης αλλιώς άστα βράστα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 18:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά κρασιά κ.Νίκα. Ξέρετε κατά που πέφτει η Μεγαλόπολη ή μόνο στην Καλαμάτα τριγυρνάτε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά που υπάρχει και ο Βλάσης γιατί ο κυρ.Νίκας και η παρέα του κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

  • Κακός  Λύκος
    Κακός Λύκος Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Κώστα ! Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον σου !!! Οι επιστολές του Νίκα είναι για τα σκουπίδια

  • Κακός  Λύκος
    Κακός Λύκος Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Κώστα ! Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον σου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...