Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φυλακές Τρίπολης | Με όπλα της δεκαετίας του '50 δουλεύουν οι εξωτερικοί φρουροί - Πληρώνουν από την τσέπη τους για τις στολές!

Φυλακές Τρίπολης | Με όπλα της δεκαετίας του '50 δουλεύουν οι εξωτερικοί φρουροί - Πληρώνουν από την τσέπη τους για τις στολές!

Σε επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν οι εξωτερικοί φρουροί στις φυλακές της χώρας. Στην απεργία συμμετέχουν και οι εξωτερικοί φρουροί στις φυλακές της Τρίπολης.

O γραμματέας του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης, κ. Παναγιώτης Σμυρνιώτης, μιλώντας στη δημοτική ραδιοφωνία αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τους εξωτερικούς φρουρούς στην Τρίπολη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για εργασιακή εξαθλίωση λέγοντας ότι οι υπάλληλοι δεν παίρνουν ρεπό, λόγω της έλλειψης προσωπικού και ζητούν να πληρωθούν τα ρεπό που έχουν δουλέψει.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών της Τρίπολης δουλεύουν με όπλα της δεκαετίας του ’50 (!) και ότι αγοράζουν όπλα και στολές από την τσέπη τους!

«Η υπηρεσία έχει πάνω από 12 χρόνια να μας χορηγήσει ιματισμό. Ζητάμε να προβλεφθεί αποζημίωση για να μπορούμε να αγοράζουμε ρούχα για την εργασία μας» είπε χαρακτηριστικά.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...