Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλείνει και το Ταχυδρομείο στο Λεβίδι - Έντονη αντίδραση από Παπαχρόνη: "Να χαίρεστε την πρόοδό σας"

Κλείνει και το Ταχυδρομείο στο Λεβίδι - Έντονη αντίδραση από Παπαχρόνη: "Να χαίρεστε την πρόοδό σας"

Για απόφαση να κλείσει το Ταχυδρομείο στο Λεβίδι κάνει λόγο ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρίπολης Παναγιώτης Παπαχρόνης, με ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η εξέλιξη έρχεται με το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς.

Γράφει: "Ταχυδρομείο Λεβιδιου ωρα μηδεν. Η τελευταία υπηρεσία που απολαμβάναμε όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες, κλείνει (και όλα τα περιφερειακά -επαρχιακά- καταστήματα ΕΛΤΑ στον δήμο μας)!!!..... εθελουσία έξοδος, και απόφαση για ΕΝΑ ταχυδρομείο ανα δημο... Εσυ παππού και γιαγιά από το Δάρα την Βλαχέρνα ,την Χωτουσα, το Αγαλι, τα Βουρβουρα κλπ, υποχρεώσου σε κανεναν-αμα μπορει και αμα θελει- , πληρωσε την κουρσα 30-40€ από την μεγάλη σύνταξη που παίρνεις, (για λεωφορεία δεν συζητάμε) για να πας στην πολη να εξυπηρετηθεις... μετα την Πειραιώς, πάει και το ταχυδρομείο.. αν γράψω κι αλλα θα με κατηγορήσουν για απρεπή συμπεριφορά .....να χαίρεστε την πρόοδο σας .....οι τοπικοί δημοτικοί και περιφερειακοί άρχοντες, καλούνται πλέον να σταθούν διπλα στην κοινωνία μας....για να δουμε..."

10 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 10:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμιά αντίδραση έστω και για την τιμή των όπλων. Μια δημοτική αρχή που κατεβάζει καθημερινά τον πήχυ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω μια απορία και θα ήθελα να μου την απαντήσετε αν μπορείτε. Το Λεβίδι κοιμάται με τα τσαρούχια και δεν έχει κατοίκους να διαμαρτυρηθούν, αλλά περίμεναν να το κάνει ο Βλαχερναίος κ. Παπαχρόνης; Τον έχουν ορίσει εκπρόσωπό τους ή μήπως, λέω μήπως, δεν μπορεί να αντέξει μακριά από την δημοσιότητα; Λέω τώρα εγώ ο υποψιασμένος. Γιατί δεν τον θυμόμαστε να παρεμβαίνει με τέτοιο σθένος στα ΜΜΕ και να επισημαίνει τα προβλήματα, πριν να εκλεγεί δήμαρχος ο σχωρεμένος, ούτε τον γνωρίζαμε καν. Δεν υπήρχαν δηλαδή προβλήματα πριν τη δημοτική αρχή Παυλή ή έπρεπε να τον κάνει αντιδήμαρχο για να αρχίσει να τα εντοπίζει και να τα εκθέτει στα ΜΜΕ;

  • Κώστας Κ.
    Κώστας Κ. Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    19:59 Δεν είμαι κανένας Παναγιωτακης Παν. Αν είδες και σε κάποιο άλλο σχόλιο μου έγραψα και το όνομα μου μετα τον Σταύρο. Έχω την τιμή να μην είμαι και να μην υπήρξα ποτέ μου ανώνυμος αλλά ούτε και επώνυμος κουκουλοφορος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    18:30 Ρε συ Παναγιωτάκη Παν, τουλάχιστον θα περιμέναμε να γράφεις σχόλια με το όνομά σου κι όχι ως ανώνυμος κουκουλοφόρος. Κάνε τη διαφορά ρε μανάρι. Μην είσαι ίδιος με τους άλλους. Τόση διαφήμιση έχεις ρίξει στον εαυτό σου γιατί θες να πάει στράφι;

  • Κώστας Κ.
    Κώστας Κ. Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σταύρο όπως έγραψα και πριν από εσένα, ο άνθρωπος που έγραψε ότι είχαν καλομάθει και πολύ άργησε ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα μαζί και με το γείτονα" μόνο φθόνο δείχνει το σχόλιο του και φθόνο χωρίς λόγο και χωρίς να βλαπτεται αυτός κάπου.

  • Σταυρος
    Σταυρος Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Είστε αφελής κυριε-κυρια που λέτε ότι κακομαθαν το ταχυδρομείο μέσα έχει μια τραπεζα eurobank και εξυπηρετεί όλα τα τριγύρω χωριά (συνταξιούχοι παππούδες γιαγιάδες).ντροπή σου ανεύθυνες ΝΔ
    Να τους ξαναψηφησεις τιποτενιε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιοι ακριβώς είχαν καλομάθει και δεν σεβάστηκαν;; προφανώς θα μιλάτε εκ μέρους του εαυτού σας. Και επειδή γράφετε ότι και πολύ άργησε να κλείσει καλό είναι να σκέφτεστε πως όταν "υποβαθμίζεται" ένα μέρος με το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών ακολουθεί διαδοχική "υποβάθμιση" και των γειτονικών χωριών-κοινοτήτων.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ααα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πολυ αργησε να κλεισει. Ειχαν καλομαθει να τα εχουν ολα και δεν σεβαστηκαν τιποτα

  • Κανενας
    Κανενας Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    #ΝΔ_Θελατε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...