Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βασίλειος Μπιστόλας στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Kάθε καταγγελία του ΠΑΜΕ προς το πρόσωπό μου είναι παράσημο για τις αρχές μου και τις απόψεις μου"

Βασίλειος Μπιστόλας στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Kάθε καταγγελία του ΠΑΜΕ προς το πρόσωπό μου είναι παράσημο για τις αρχές μου και τις απόψεις μου"

Με αφορμή τις καταγγελίες εναντίον του από το ΠΑΜΕ και την ΕΛΜΕ, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, κ. Βασίλειος Μπιστόλας έδωσε την γραπτή του απάντηση, μέσα από το "Καλημέρα Αρκαδία".

"Οι απόψεις μου για την Εσωτερική Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες με τις θέσεις του ΠΑΜΕ. Οι κύριοι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ ως μοναδικό τρόπο επικοινωνίας έχουν την καταγγελία, μια πρακτική που εφαρμόζουν και σ' αυτή την περίπτωση. Κολαούζος βέβαια της πρακτικής του ΠΑΜΕ αναδικείεται και το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αρκαδίας που με την σειρά τους με καταγγέλλουν και αυτοί. Δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια ότι κάθε καταγγελία του ΠΑΜΕ προς το πρόσωπό μου είναι παράσημο γιά τις αρχές μου και τις απόψεις μου. Είμαι πολίτης της Ελλάδας και όχι υπήκοος του ΠΑΜΕ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.ΔΕ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ"

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες μας βασίλη καμια ιστορία απο το "αληθινό περελθόν" που υπάρχει μονο στο φαντασιακό μερος του κεφαλιού σου. Όσο πιο παλια τόσο καλύτερα, δεν θα υπάρχουν μαρτηρες. Έλα όμως που οι ατυχοι μαθητές σου θυμόονται τα ψέμματα και τις φαντασίες με το κιλο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.ΔΕ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ"Αυτό κι αν είναι παράσημο...έτσι δικαιολογείται η θέση κι όχι η αριστεία και κολοκύθια τούμπανα...Κήρυκες του φιλελευθερισμού και της δήθεν αριστείας,ταμπουρωμένοι στο δημόσιο,στο γλύψιμο και στη συντεχνία.Αν ήσαστε στον ιδιωτικό τομέα,που τόσο επικαλείσθε,θα τα είχατε τινάξει απ την πείνα...αλλά αυτά,είναι ψιλά γραμματα.Εσείς,εκεί.Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει,Κύριε ελέησον,νταγκα νταγκα το χρήμα κι ας τα κορόιδα....

  • Σοκαρισμένος
    Σοκαρισμένος Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 03:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά σοκαριστικά αφού διαβάζοντας το άρθρο διαπίστωσα ουι ο συγκεκριμένος είναι διευθυντής σε σχολείο!!!Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του ψεύτη. Παθολογικά προφανως. Στο σχολείο όλοι γελούσαμε με τα πιο περίεργα ψέματα που μας έλεγε αλλά το θέμα είναι ότι αυτός τα πίστευε. Το ότι κατέχει και θέση με ξεπερνά !!!

  • Αμάν πιά
    Αμάν πιά Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 22:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν δεν είσαι βλάκας και έχεις κάνει παλιανθρωπιά - και παρανομία συνάμα -, και σε καταγγέλλουν, τα μαζεύεις, ψευτοδικαιολογείσαι και την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια.
    'Όταν όμως είσαι μπιστόλας παριστάνεις και τον ωραίο.
    Κουτοπόνηρα μάλιστα. Μιλάς για το ΠΑΜΕ αλλά ξέχασες να μας πεις ότι η ΕΛΜΕ που σε καταγγέλλει ελέγχεται από την ΔΑΚΕ (της ΝΔ), την παράταξή σου. Ούτε αυτοί είναι πολίτες της Ελλάδας κυρ Βασίλη; Μόνο εσύ Έλληνας πιά;

  • Παλιά συμμαθήτρια
    Παλιά συμμαθήτρια Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιο βλάκας και καραγκιόζης δεν υπάρχει.... Τον ξέρω από παλιά από φροντιστήριο. Απορούσα τόσα χρόνια πως έχει καταλάβει αυτή τη θέση...άλλη μια απόδειξη αναξιοκρατίας..έλεος έλεος

  • δεν ξεχνω πινοκιο
    δεν ξεχνω πινοκιο Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μίλησε και ο αρχιπινόκιο που μας είχε φλομώσει στην παπάτζα όταν τον είχαμε "καθηγητή". Παθολογικός ψεύτης 100%.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    συγνώμη αυτός είναι διευθυντής σε σχολείο ;;;;;; στα χρονιά μου σπαγαμε πλάκα με τα ψέματα του , πλάκα μας κάνετε έτσι;;;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να πάρεις κομματικά εύσημα, ξεφτιλίζεσαι στους συναδέλφους σου. Ντροπή για τον κλάδο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...