Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν τα έργα αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης σε οχτώ χωριά του Δήμου Τρίπολης (εικόνες)

Ξεκίνησαν τα έργα αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης σε οχτώ χωριά του Δήμου Τρίπολης (εικόνες)

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης του Συνδέσμου Μεθυδρίου των Τ.Κ. Αρτεμισίου, Κάψια, Λουκά, Σημιάδων της Δ.Ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατιού της Δ.Ε. Κορυθίου και Αγίου Βασιλείου, Πελάγους της Δ.Ε. Τρίπολης.

Αυτό έκανε γνωστό ο Πρόεδρος των Σημιάδων και Πρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Δήμου Τρίπολης Παναγιώτης Νικολόπουλος

Δικαιούχος φορέας είναι ο Σύνδεσμος Μεθυδρίου και το έργο εκτελείται μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ο προϋπολογισμός ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι:
Οι δευτερεύοντες αγωγοί του εξωτερικού υδραγωγείου Αρτεμισίου και Κάψιας καθώς και ο αγωγός της δεξαμενής των Σημιάδων (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον καινούργιο αγωγό Φ110 από πολυαιθυλένιο μέχρι τις Δεξαμενές Αρτεμισίου και Κάψια).
Ο δευτερεύων αγωγός του εξωτερικού υδραγωγείου Λουκά (Αγωγός Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον κεντρικό αγωγό μέχρι το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Λουκά).
Ο δευτερεύων αγωγός του εξωτερικού υδραγωγείου από την Δεξαμενή του Στενού (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από την υφιστάμενη Δεξαμενή, μέχρι την Δεξαμενή του Νεοχωρίου, το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Ζευγολατειού, το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Παρωρίου και τα φρεάτια δικλείδων του Πελάγους και του Αγ.Βασιλείου).

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "NEO nporpamma Αντώνης ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΓΙΑ Τρίτσης 2020 2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Εσωτερικών ΕΙΔΙΚΟ nporpamma ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΕΑΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΘΥΔΡΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΡΓΟΥ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ T.K. ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ, ΚΑΨΙΑ, ΛΟΥΚΑ, ΣΗΜΙΑΔΩΝ-ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ; ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.ΚΟΡΥΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ: 2.502.723,5 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΠΔΕ)"Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και κείμενο που λέει "Σημιάδες 2"Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα σκούτερ και δρόμοςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Μπορεί να είναι εικόνα δρόμοςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παυλη θα λέτε και θα κλαίτε ρεεεεεεε!!!θα το λετε ολα τα "ορφανα του οραματος"!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...