Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Γελάω με τα σενάρια που λένε ότι θα βάλω υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με τη Χρυσή Αυγή» λέει γνωστός καρδιολόγος στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

«Γελάω με τα σενάρια που λένε ότι θα βάλω υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με τη Χρυσή Αυγή» λέει γνωστός καρδιολόγος στο «Καλημέρα Αρκαδία»!

Η σεναριολογία που αναπτύχθηκε τελευταία και έκανε λόγο για ενδεχόμενη υποψηφιότητα γνωστού καρδιολόγου με τη Χρυσή Αυγή, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της Τρίπολης, ήταν έντονη.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο κόμματος, το όνομα του συζητήθηκε, κάτι που επιβεβαίωσε στο kalimera-arkadia.gr, ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Τρίπολης της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Σκαντζός.

Ποια είναι όμως η θέση του γιατρού; «Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Το διάβασα στο ίντερνετ. Είναι αστείο και μόνο να το συζητάμε. Γελάω με αυτά που διαβάζω. Δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική. Εγώ ασκώ το λειτούργημα της ιατρικής στην Τρίπολη, αλλά είμαι Πατρινός. Αν πολιτευτώ, θα το κάνω στην Πάτρα (αν και αυτό σίγουρα δεν είναι), ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με συνδυασμό που θα είναι επικεφαλής ο ξαδερφός μου, σε υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. Στην Τρίπολη, δεν με ενδιαφέρει να θέσω υποψηφιότητα. Εγώ είμαι γιατρός και με ενδιαφέρει η ιατρική, όχι η Δημαρχία.»

Αυτά είπε –μεταξύ άλλων – στο kalimera-arkadia.groγνωστός καρδιολόγος, Νίκος Τσούκαλης, βάζοντας τέλος στα σενάρια αυτά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...