Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπουντρούκας: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ όσους δεν σεβάστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου»

Μπουντρούκας: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ όσους δεν σεβάστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου»

Μία πρωτοβουλία για την αναβάθμιση της εικόνας του περιφερειακού συμβουλίου έλαβε η παράταξη  του κ. Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο κ. Μπουντρούκας ανέλυσε το σκεπτικό του, τονίζοντας ότι «αυτή η απαξίωση στα μάτια των κατοίκων της Πελοποννήσου, θα έχει αντίκτυπο σε όλους μας». «Δεν είναι δυνατόν να ην μπορούμε να βρούμε τρόπους για να λειτουργούμε με όρους ευπρέπειας, χωρίς προσωπικές προσβολές και αντεγκλήσεις. Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα με την ενισχυμένη αναλογική στο παρελθόν. Αν θέλουμε να είμαστε μέλη ενός οργάνου και να είμαστε υπερήφανοι για αυτό, θα πρέπει πρώτα εμείς να το σεβόμαστε. Εμείς δεν μπήκαμε στο περιφερειακό συμβούλιο για να βριζόμαστε».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπουντρούκας, είπε: «Προσωπικά έχω δεχθεί πάρα πολλές επιθέσεις, ύβρεις και συκοφαντίες και επέλεξα συνειδητά να μην απαντήσω σε καμία. Αν απαντούσα και γνωρίζετε ότι είχα πολλά επιχειρήματα για τους συκοφάντες μου, θα γινόταν ακόμα ένα ξεκατίνιασμα και απαξίωση από τους πολίτες.

Αντιπαρέρχομαι τις ύβρεις, αλλά δεν θα συγχωρήσω ποτέ όσους δεν σεβάστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Καλώ τους επικεφαλής των παρατάξεων σε μια άτυπη, αλλά ουσιαστική συζήτηση για την αναβάθμιση του περιφερειακού συμβουλίου».

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...