Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εσύ καθάρισες τα παιδικά χαλιά με microsplitting ;

Εσύ καθάρισες τα παιδικά χαλιά με microsplitting ;

Ποιος να είναι άραγε ο πιο σωστός και υγιεινός τρόπος να καθαρίσουμε τα παιδικά χαλιά μας;

Τα χαλιά πού έχουμε στο δωμάτιο του/των παιδιών μας, δεν αποτελούν απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά ένα χρηστικό και απαραίτητο αντικείμενο. Συμπληρώνουν και ομορφαίνουν τον παιδικό δωμάτιο, το ζεσταίνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα, εκεί παίζουν ή ξαπλώνουν τα παιδιά μας για να παίξουν και να

ζωγραφίσουν.

Ειδικά φέτος που οι παρούσες συνθήκες επέβαλλαν την παραμονή όλης της οικογένειας μες το σπίτι για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα τα χαλιά μας και οι μοκέτες μας να λερωθούν περισσότερο και γρηγορότερα από το αναμενόμενο, κάνοντας απαραίτητο τον επαγγελματικό βαθύ καθαρισμό τους και την φροντίδα τους.

198976903 484996672778755 4618191516015544791 n

Γιατί πρέπει να καθαρίζονται τα χαλιά σε καθαριστήριο χαλιών;

  • Το πλύσιμο των χαλιών στο σπίτι διαφέρει κατά πολύ με τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών/μοκετών.
  • Το σκούπισμα με την οικιακή ηλεκτρική σκούπα δεν είναι ικανό να αφαιρέσει σε βάθος την σκόνη και τα φερτά υλικά που συσσωρεύονται στην βάση του χαλιού σας.
  • Επίσης όσο ήπιο και αν είναι το απορρυπαντικό που θα χρησιμοποιήσετε δεν μπορείτε να είστε ποτέ σίγουροι ότι το έχετε ξεβγάλει επαρκώς.
  • Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να μείνουν κατάλοιπα σαπουνιού και σκόνης στο χαλί σας με αποτέλεσμα να θαμπώσει το χρώμα του, να αλλοιωθεί η υφή του, να μην μυρίζει ευχάριστα και το σημαντικότερο να αρχίζει να λερώνει αμέσως μετά το στρώσιμο.
Δυστυχώς ένα ακόμη δυσάρεστο αποτέλεσμα είναι ότι άθελα μας δημιουργούμε μια νέα εστία πηγής αλλεργιών. Έτσι αντί να γλυτώσετε από ένα υποτιθέμενο έξοδο, μάλλον καταφέρνετε το αντίθετο.

Screenshot 20210513 115228

Αφήστε σε εμάς την φροντίδα του χαλιού σας και απολαύστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας.

Τι σημαίνει ”Οικολογικός Καθαρισμός microsplitting” ;

Ο καθαρισμός των χαλιών σας γίνεται αποκλειστικά  με την σειρά καινοτόμων προϊόντων microsplitting με Μηδενικό χημικό αποτύπωμα και αποκλειστικά από εξειδικευμένους συνεργάτες του δικτύου eco clean professionals, σε υπερσύγχρονα μηχανήματα σε όλα τα στάδια καθαρισμού, φινιρίσματος και πακεταρίσματος τους.

toddlenordicpetroleum 04

 
Προτεραιότητα στην αντιαλλεργική προστασία!
 
Τα προϊόντα microsplitting είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.
 
Οικολογικός καθαρισμός!!

Τα προϊόντα microsplitting δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη χρειάζονται ποσότητα νερού, καθώς εξασφαλίζουν έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλουν καθοριστικά στην    ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Οι φόρμουλες των προϊόντων Microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων και ECO για 100% βιοδιασπώμενο προϊόν. Με την παραλαβή των χαλιών σας, σας δίνουμε και την γραπτή πιστοποίηση!

Επί τόπου καθαρισμός!!

Σε μοκέτες που δεν μπορούν να «σηκωθούν» προκειμένου να πάνε στο ταπητοκαθαριστήριο όπως σε σπίτια, γραφεία, ξενοδοχεία, Ιερούς Ναούς, συνεδριακά κέντρα, και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους, παρέχουμε την υπηρεσία «επί τόπου καθαρισμός».

Ποιοτικός καθαρισμός!!!

Η καινοτόμος τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα σε όλων των ειδών τα χαλιά και τις μοκέτες, μηχανής, χειρός, κλπ

Άριστο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές!

Άριστο αποτέλεσμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή/παράδοση, ΔΩΡΕΑΝ φύλαξη.

Για τον οικολογικό καθαρισμό των χαλιών/μοκετών σας, σας δίνουμε γραπτή πιστοποίηση εφαρμογής προϊόντων microsplitting με μηδενικό χημικό αποτύπωμα που αναγράφει αναλυτικά τις άδειες τα οικολογικά σήματα και iso των καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν από το συνεργείο μας.

Διότι οικολογικός καθαρισμός σημαίνει καθαρισμός με επώνυμα οικολογικά υλικά και πιστοποιημένα!

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση ή συμβουλή!

Σε περιμένουμε στο κατάστημα Pro Clean στην οδό Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη Αρκαδίας για να γνωριστούμε από κοντά!

  • Επισκεφτείτε μας στην ιστοσελίδα μας www.proclean-tripolis.gr
  • Ακολούθησε μας στο Facebook εδώ! https://www.facebook.com/procleantripoli
  • Ακολούθησε μας και στο Instagram εδώ! https://www.instagram.com/pro_clean_tripoli/
  • Στείλε email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710 222352, 6977318564 και 6972763921.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...