Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΝΟΔΕ Αρκαδίας | Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές – Τα σενάρια για τις υποψηφιότητες – Υποψήφια γυναίκα για την Προεδρία;

ΝΟΔΕ Αρκαδίας | Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές – Τα σενάρια για τις υποψηφιότητες – Υποψήφια γυναίκα για την Προεδρία;

Οι προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, θα διεξαχθούν την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Για τη ΝΟΔΕ Αρκαδίας, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις υποψηφιότητες για την Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Οι υποψηφιότητες θα επισημοποιηθούν πολύ σύντομα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το προεκλογικό σκηνικό.

Παρά ταύτα, υπάρχουν ήδη κάποιες πρώτες πληροφορίες που ουσιαστικά κάνουν λόγο για 2+1 υποψηφιότητες.

Μία από τις υποψηφιότητες αναμένεται να είναι εκείνη του Ανδρέα Μπούρα, πρώην Αντιδημάρχου Τρίπολης, επί Δημαρχίας Γιάννη Σμυρνιώτη, πρώην Μέλος τού τοµέα Πολιτικής Ευθύνης ∆ηµοσίων Εργων της Νέας ∆ηµοκρατίας και ∆ιπλωµατούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός.

Μία δεύτερη υποψηφιότητα αφορά μία γυναίκα, ένα γνωστό όνομα στο χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία υποψηφιότητα η οποία έχει ήδη κεντρίσει όλα τα βλέμματα, διότι πρόκειται για την πρώην φορά που γυναίκα θέτει υποψηφιότητα για την Προεδρία και μάλιστα με μεγάλη δυναμική. Σίγουρα, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος, που ήδη συζητιέται θετικά στους «γαλάζιους» κύκλους της τοπικής ΝΔ.

Τέλος, υπάρχει μία φημολογία και για μία τρίτη υποψηφιότητα, ενός άνδρα, χωρίς πάντως να είναι ξεκάθαρο αν τελικά θα επισημοποιηθεί ή όχι.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...