Menu
RSS
Δευτέρα, 06/12/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Παναγιώτης Ξύδης: «Την Δευτέρα το βράδυ το ζητήσαμε από τον Δήμαρχο, την Τετάρτη το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης ήταν στο Λεβίδι»!

Παναγιώτης Ξύδης: «Την Δευτέρα το βράδυ το ζητήσαμε από τον Δήμαρχο, την Τετάρτη το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης ήταν στο Λεβίδι»!


«Χρόνια αιτήματα λύνονται άμεσα με τη δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη», επισημαίνει το τοπικό συμβούλιο.

Το Δημαρχείο Λεβιδίου επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/10/2021) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για ζητήματα και έργα που αφορούν την εν λόγω δημοτική κοινότητα.
Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε όλα τα αιτήματα, ανταποκρίθηκε άμεσα και δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη (20/10/2021), τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης έπιασαν δουλειά.
Ειδικότερα, έγινε διαγράμμιση - χρώση θέσης ΑΜΕΑ, διαγράμμιση για απαγόρευση στάθμευσης στις 4 γωνίες της πλατείας και τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στη νότια πλευρά της πλατείας.
Ακολουθούν, τοποθέτηση κουπαστών στις σκάλες της πλατείας, αντικατάσταση φθαρμένων πλακών στον ποδηλατοδρόμο, αντικατάσταση οργάνου παιδικής χαράς, επισκευή διαφόρων σημείων στα πεζοδρόμια εισόδου στο Λεβίδι, καθώς και επισκευή τοιχίου με πλάκες στο δημοτικό σχολείο.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή είναι και θα είναι δίπλα στο Λεβίδι. Ακούμε τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και με βάση τις διαθέσιμες δυνάμεις μας, ανταποκρινόμαστε το γρηγορότερο δυνατό. Κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγαλύτερη, έχει κεντρικό στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Παράλληλα, έχουμε δρομολογήσει σοβαρές υποδομές για την περιοχή, όπως το μεγάλο έργο της κατασκευής Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου, με προϋπολογισμό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Θέλουμε τα χωριά μας ζωντανά, με προοπτικές ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου κ. Παναγιώτης Ξύδης, εκπροσωπώντας το τοπικό συμβούλιο δήλωσε: «Την Δευτέρα το βράδυ ζητήσαμε να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην περιοχή μας και την Τετάρτη το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης ήταν εδώ. Χρόνια αιτήματα μας, με τη δημοτική αρχή Τζιούμη, τα λύνουμε άμεσα.
Είναι σημαντικό ότι πολλά έργα τα οποία ζητούσαμε πάνω από δέκα χρόνια, υλοποιούνται τώρα και για το λόγο αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση του Δήμου Τρίπολης και προσωπικά στον Δήμαρχο».

11 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

  9.35 Εσύ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

  Για αυτούς που ξέρουν, ποιός είναι ποιο επικίνδυνος ο ψεύτης ο αγράμματος η ο Βλάκας?.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Που είναι ο Λαγός ρε παιδιά? Εκτέθηκε ο Λαγός και βγήκε να δώσει υποσχέσεις ο Τζιούμης? Απέτυχε το σχέδιο Λαγού που και τότε βάζατε τους προέδρους να τον ευχαριστούν και να τον μνημονεύουν ?Βάψατε όλους τους δρόμους και βάλατε δύο πλάκες και έπρεπε να πάει ο Τζιούμης για να ανακοινώσει αυτά τα μεγάλα έργα. Εκείνο το κακομοίρη τον πρόεδρο δεν τον σκεφτήκατε που τον εκθέσατε έτσι στους πολίτες του Λεβιδίου?

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Την προδοσία πολύ αγάπησαν τον προδότη όμως?

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 09:09 Σύνδεσμος σχολίου

  Αν δεν έχεις κλείσει με τον Τζιούμη καλό θα είναι να το κάνεις γιατί δεν θα σε θέλει κανένας άλλος. Να δούμε θα βγείς μόνος σου? Εαν θυμάμαι καλά όταν ήσουν με τον Παυλή δεν είχες εκλεγεί .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 07:47 Σύνδεσμος σχολίου

  Γιατί δεν ρωτάει και εμάς τους πολίτες που ζούμε στο Λεβίδι εάν είμαστε ικανοποιημένοι απο τον δήμαρχο ο Κ Ξύδης που βγαίνει και κάνει δηλώσεις απλά για να γλείψει τον Τζιούμη και την παρέα του.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 07:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Ένα αγράμματο παιδί που ξαφνικά νομίζει ότι κάποιος είναι.Ούτε με τον Παυλή έκανε τίποτα στο χωριό ούτε και με τον Τζιούμη θα κάνει κάτι γιατί μπορούν και τον δουλεύουν .Άυριο κλαίνε

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 07:38 Σύνδεσμος σχολίου

  Δεν ξέρω ποιός κοροιδεύει ποιόν.Ο Τζιούμης και ο γνωστός Δήμαρχος της πόλης έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε άτομα που μπορούν να πιέσουν ότι εάν δεν κάνουν δηλώσεις υπέρ του Δημάρχου δεν θα δούν στο χωριό τους ούτε μπολντόζα. Φυσικά εξαρτάται και απο το επίπεδο πνευματικό του καθενός.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 07:32 Σύνδεσμος σχολίου

  Μετα την δήλωση Βλάση για το φυσικό αέριο ήρθε μια ακόμη βαρυσήμαντη δήλωση απο τον πρόεδρο του Λεβιδίου. Ελλάς το μεγαλείο σου.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:32 Σύνδεσμος σχολίου

  Συγχαρητήρια δήμαρχε είσαι ο μοναδικός δήμαρχος που κάνει έργα στα χωριά. Οι προηγούμενοι τα είχαν εγκαταλείψει πλήρως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...