Menu
RSS
Κυριακή, 14/08/2022
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Λαγός: "Είμαι υπερήφανος για τη διετία μου, θα είναι σημείο αναφοράς για τους επόμενους Αντιδημάρχους" (ήχος)

Λαγός: "Είμαι υπερήφανος για τη διετία μου, θα είναι σημείο αναφοράς για τους επόμενους Αντιδημάρχους" (ήχος)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Λαγός.

Αρχικά ο κ.Λαγός μιλώντας για το θέμα των απορριμμάτων, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ήταν η πρώτη Δημοτική Αρχή – αυτή του Κώστα Τζιούμη – που δεν άφησε τα απορρίμματα στους δρόμους. Φροντίσαμε από την αρχή να προχωρήσουμε το Μεγαβούνι, για να έχουμε νόμιμη διαχείριση. Πιστεύω σε αυτό το 10ήμερο, θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε τα σκουπίδια στην Παλαιόχουνη. Σήμερα θα μιλήσω και με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ για να δούμε και πως θα προχωρήσουμε. Πιστεύω πάντως πως μέσα στον Ιανουάριο, θα ξεκινήσει η διαδικασία με την Παλαιόχουνη”

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τι θα γίνει με τα σκουπίδια στο Μεγαβούνι, στον Άγιο Βλάση και στην Αγία Τριάδα (χωματερές), ενώ απάντησε και στο εάν η ΤΕΡΝΑ έχει τη διάθεση να συνεισφέρει για την αποκατάσταση αυτών των χωματερών. Ακόμα ανέφερε, πως ο ΦΟΔΣΑ είναι πρώτη φορά μονιασμένος και στοχεύει στο να δοθούν οριστικές λύσεις στα θέματα που αφορούν στα απορρίμματα.

Στην συνέχεια προχώρησε σε έναν απολογισμό για την διετία. Αναφερόμενος στα αδέσποτα, τόνισε πως με προσωπικές προσπάθειες και θυσίες συνέβαλλε ουσιαστικά στο να λυθεί σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα. “Κάναμε πολιτικές παρεμβάσεις με πολλούς ακόμα Αντιδημάρχους στην χώρα για το νέο νόμο”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ επανέλαβε, πως ο Δήμος Τρίπολης είναι ο πρώτος που προχώρησε και ολοκληρώνει το ενδιαίτημα.

Ακόμα ο κ.Λαγός ανέφερε, πως έχει στοιχεία για το πως εμφανίζονται νέα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη, ενώ τόνισε πως σκοπός της Δημοτικής Αρχής δεν είναι να τιμωρήσει κανέναν, αλλά να είναι κατανοητό σε όλους, το τι πρέπει να γίνεται. “Έχω πληροφορίες για συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που φέρνει σκυλιά από άλλη περιοχή (Σπάρτη και Γορτυνία). Δεν κατηγορώ τις Δημοτικές Αρχές των περιοχών αυτών για να είμαι σαφής”, δήλωσε μεταξύ άλλων, μη θέλοντας να δώσει περισσότερα στοιχεία στον αέρα της εκπομπής.

“Τα αδέσποτα είναι ψυχές δεν είναι ψήφοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Λαγός, ενώ δήλωσε υπερήφανος από τα όσα έπραξε κατά την διετή θητεία του, λέγοντας μάλιστα πως θα είναι σημείο αναφοράς για τους επόμενους Αντιδημάρχους που θα αναλάβουν αντίστοιχή θέση.

Παράλληλα μίλησε για τις παρεμβάσεις που έγιναν σε όλα – όπως τόνισε – τα χωριά, σε συνεργασία με τον κ.Κανελλόπουλο,  για τα θέματα καθαριότητας, για το προσωπικό του Δήμου, αλλά και για τους χειρισμούς που έχουν γίνει – πάντα με σύνεση- όπως τόνισε.

Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που του έδωσε να αποδείξει, πως αγαπάει την πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρίπολης, ενώ επανέλαβε πως οι Αντιδημαρχίες αυτές θα είναι σημείο αναφοράς για τους επόμενους.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

6 σχόλια

 • Ανωνυμος
  Ανωνυμος Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

  Αντιδημαρχε σε ευχαριστούμε πολύ. Ότι έκανες το έκανες με αγάπη για την πόλη και τους δημότες. Καλή και δημιουργική συνέχεια σου εύχομαι. Όσοι σε γνωρίζουμε, γνωρίζουμε και την αυθεντικότητα σου. Συνέχισε με όλη μας την αγάπη.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

  Καθόλου!!! Δεν διαφημίζω τίποτε παραπάνω από τα τοπικά προϊόντα!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 12:50 Σύνδεσμος σχολίου

  00:51Το οτι είσαι βρωμύλος και μπίχλας δεν χρειάζεται να μας το διαφημίζεις κιόλας

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

  100% θα είναι σημείο αναφοράς για τους επόμενους Αντιδημάρχους τρανού παραδείγματος προς αποφυγήν....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

  ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΙΝ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

  Έφαγα ο μαύρος φασολάδα με λακέρδα από του οικονόμου! Πάω να κοιμηθώ και βλέπω την ανάρτηση κουνήθηκε όλη η πολυκατοικία!! Φυσικά αέρια τα λένε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...