Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ο Δήμος Τρίπολης αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής, Δήμο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που δημιούργησε και λειτουργεί ΚΔΑΠμεΑ"

"Ο Δήμος Τρίπολης αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής, Δήμο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που δημιούργησε και λειτουργεί ΚΔΑΠμεΑ"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

(Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαίνια για το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης : Σημαντική μέρα για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους στο Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Τρίπολης, σε κλίμα έντονης χαράς και ικανοποίησης για το αναπηρικό κίνημα της Πελοποννήσου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Σεβασμιότατος κ.κ. Αλέξανδρος,  όπου τίμησε με την παρουσίας της η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Μιχαηλίδου Δόμνα και παρευρέθηκαν επίσης  ο Βουλευτής Αρκαδίας, κος Βλάσης Κων/νος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κος Σκαντζός Εμμανουήλ ο Διοικητής του ΓΠΝ κος Τζανής Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ, κος Μαραβέγιας Δημήτρης καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών αυτοδιοίκησης, ο Περιφερειακός Δ/ντης Α’ Βάθμιας & Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κος Οικονομόπουλος Δημήτρης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κα Παναγοπούλου Γεωργία και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης καθώς και επίσης οι οικοδεσπότες του ΚΔΑΠμεΑ, ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Τζιούμης Κων/νος οι Αντιδήμαρχοι Τρίπολης, η κα Καρούντζου Ελένη, ο κος Λαγός Γιώργος καθώς και ο κος Μακαρούνης Δημήτρης. Το αναπηρικό κίνημα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, κος Καραλής Νίκος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κος Θεοδωρόπουλος Βασίλης, η Γραμματέας του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, κα Κλαδούρη Έφη, ο ταμίας του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας & της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ, κος Προκόπος Δημήτρης καθώς και η αναπλ. Γραμματέας κα Παπαθανασίου Θεοδώρα.

Το ΚΔΑΠ με Α αποτελεί μία ενέργεια στήριξης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους και έχει ως στόχο την προετοιμασία και την συμπερίληψη των ατόμων αυτών στο κοινωνικό σύνολο. Το ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα και ακρογωνιαίο λίθο για τις πρακτικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν από τους κάθε Δήμο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος Τρίπολης αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής, Δήμο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που δημιούργησε και λειτουργεί δομή ΚΔΑΠμεΑ.

Το έργο του αναπηρικού κινήματος παίρνει σάρκα και οστά πλέον στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό συγχαίρουμε θερμά τον Δήμαρχο Τρίπολης, κο Τζιούμη Κων/νο, τους αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου Τρίπολης που συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του  έργου και τους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη στο αναπηρικό κίνημα.

Ευχόμαστε μία εξίσου καλή συνέχεια στο έργου του Δήμου Τρίπολης και αναμένουμε τις επόμενες ενέργειες, δηλώντας αρωγοί σε κάθε έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί στο Δήμο Τρίπολης.

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    19:20 Τι σόι όραμα είχε ο Παυλής και τι ακριβώς ξεκίνησε; Και πότε ακριβώς υπολόγιζε να το υλοποιήσει το όραμα; Πέντε χρόνια διοίκηση στον δήμο ήταν, τι στο διάολο μισό έργο δεν πρόλαβε να κάνει; Για πότε υπολόγιζε να τα κάνει τα έργα δηλαδή; Του είχε ψιθυρίσει κανείς στο αυτάκι ότι θα ήταν δήμαρχος ες αεί και θα τα έφτιαχνε σιγά-σιγά; Ρε ουστ απο δω που μιλάτε κιόλας λες και δεν βλέπαμε τι γινόταν 5 χρόνια. Στην ίδια πόλη ζούμε κι εμείς ρε τσάμπα μάγκες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 60% ΤΟ 2023

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    19,20 ναι ακριβώς ο Παυλής το είχε όραμα , μάλλον το είδε στον ύπνο του !!! Και γιατί δεν το έφτιαχνε πέντε χρόνια;
    Γιατί τον ίδιο λόγο που δεν έφτιαξε τίποτε, ούτε μια γούβα δεν έκλεισε !!! Κρυφτείτε ρε άχρηστοι που τολμάτε να μιλάτε κιόλας!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια δήμαρχε αλλάζεις την πόλη μας. Και όπως είπε και η υπουργός μακάρι να σε ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι της Πελλοπονήσου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Καμία αναφορά δεν έγινε από κανέναν σήμερα για το πως, το πότε και ποιοί έβαλαν το θεμέλιο λίθο αυτής της επιτυχίας.
    Παυλή θα λέτε και θα κλαίτε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μοναδικός που είχε όραμα και ξεκίνησε όλη την διαδικασία ήταν ο συγχωρεμένος ο Παυλής και κανένας τους σήμερα δεν έχει το θάρρος να αναφερθεί στο όνομα του όταν οι περισσότεροι παρεβρισκόμενοι δημοτικοί άρχοντες και άλλοι το γνώριζαν.
    Τους βλέπει ο Μήτσος από ψηλά και γελάει.

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 17:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΟΜΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΑΣ! ΧΑΧΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...