Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πραχαλιάς: "Λυπάμαι που το σχέδιο Τρίπολη 2021 δεν προχώρησε"

Πραχαλιάς: "Λυπάμαι που το σχέδιο Τρίπολη 2021 δεν προχώρησε"
Για την επιτυχημένη εξέλιξη του σχεδίου "Φυλή 2021" αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο κ. Γιώργος Πραχαλιάς, ενώ την ίδια ώρα υπογράμμισε ότι το αντίστοιχο σχέδιο "Τρίπολη 2021".

Να σημειωθεί ότι το 2019 ο κ. Πραχαλιάς είχε οριστεί άτυπος σύμβουλος του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, ενώ είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Φυλής.

Ειδικότερα, έγραψε: "Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό από τον Απρίλιο του 2019, με πολλή δουλειά και χωρίς λόγια, η πόλη της Φυλής αναβαθμίζει την επωνυμία της (Rebranding) και επανατοποθετείται (Repositioning) στα παγκόσμια οικονομικά δίκτυα. Θα ακολουθήσουν και άλλα, ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο πλαίσιο του σχεδίου «Φυλή 2021». Τα καλύτερα έρχονται!

ΥΓ: Λυπάμαι που το αντίστοιχο σχέδιο «Τρίπολη 2021» δεν είχε την ίδια τύχη…"

Όταν μάλιστα ο κ. Πραχαλιάς ρωτήθηκε γιατί ναυάγησε το σχέδιο "Τρίπολη 2021", απάντησε ότι την ίδια απορία έχει κι εκείνος ..

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά τα γλέντια που έγιναν και οι εκδηλώσεις αλλά τι μας έμεινε; Η φυλή προχωρά σε ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα δώσει θέσεις εργασίας και αναπτυξιακή προοπτικήστο δήμο τους νοιάζει να το γλεντήσουμε και να ξαναβγούμε στις εκλογές. Γνωρίζει κανείς κάνα αναπτυξιακό έργο να σχεδιάζει ο δήμος; Έχει προχωρήσει στην εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού ; Γιώργο πολύ καλά έκανες και έφυγες τα ξέρει όλα η Ελένη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 14:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρά την......παρέμβαση του κορέξιον... το μυνημα το πήρες!. Το υφος σου γνωστό αγαπητέ 13:47. Συνεχίστε την κατηφόρα της Τρίπολης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ. Σκούπισε τώρα τα δάκρυά σου. Προς σχολιαστή 13:16. Άλλο Πραχαλιάς κι άλλο Χαρδαλιάς. Να πω ότι μοιάζουν κιόλας. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε μερικοί δυο γαϊδουριών άχυρο, τα σχόλια σας μαράνανε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απάντηση κε Χαρδαλια είναι πως επειδή η Τρίπολη έγινε το επίκεντρο του '21 δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλλίτερα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...