Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τασιγιαννάκης: "Στα θετικά η πλατεία συνοικισμού Κολοκοτρώνη - Πολύ καλές υπηρεσίες από την ΔΕΥΑΤ - Η Δημοτική Αρχή να εστιάσει στο να φτιάξει υποδομές"

Τασιγιαννάκης: "Στα θετικά η πλατεία συνοικισμού Κολοκοτρώνη - Πολύ καλές υπηρεσίες από την ΔΕΥΑΤ - Η Δημοτική Αρχή να εστιάσει στο να φτιάξει υποδομές"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Επί της ουσίας" μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τασιγιαννάκης.

Αρχικά μίλησε για τα δυο χρόνια θητείας της Δημοτικής Αρχής Τζιούμη. "Θα ξεκινήσω με τα καλά και θα πω για την πλατεία Συνοικισμού, που έγινε μετά από πολλά χρόνια και είναι κόσμημα για την πόλη μας. Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει και η πλατεία Κολοκοτρώνη", δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να προγραμματιστεί να πέσει πίσσα σε κάποιους δρόμους χωριών - αίτημα κατοίκων των περιοχών στο Πικέρνι, στο Κορύθιο κτλ.

Ακόμα μίλησε για τους ποδηλατοδρόμους - εκφράζοντας την άποψη του και για την δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην Καλαβρύτων - , ενώ τόνισε πως η Δημοτική Αρχή πρέπει να εστιάσει στο να φτιάξει υποδομές.

Τέλος αναφέρθηκε στην ΔΕΥΑΤ, λέγοντας πως είναι το καλύτερο εργαλείο του Δήμου Τρίπολης και προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 02:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλά ντ αλλα

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σχέδια της πλατείας τα έκανε ο ΚΟΤΣΑΝΗΣ αγαπητέ δημοτικε συμβουλε.
    Ο Δημοσθένης μόνο στους προϋπολογισμούς την ενέταξε αλλά δεν την προχώρησε ποτέ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...