«Συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα – Άδικη και παράνομη η φυλάκιση Μιχαλολιάκου» λέει η Χρυσή Αυγή Τρίπολης!

Η τοπική οργάνωση Τρίπολης της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση και επί λέξει αναφέρει: «Όπως κάθε πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός, έτσι και την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής μας Οργανώσεως η μηνιαία ολομέλεια.
Στα κατάμεστα από τα μέλη γραφεία μας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στελεχών της Τοπικής μας καθώς και ενημέρωση των παρευρισκομένων για το φλέγον ζήτημα της άδικης ( πέρα από κάθε έννοια δικαίου ),παράνομης και αντισυνταγματικής προσωρινής κράτησης του Γενναίου μας Αρχηγού και δύο βουλευτών του κινήματός μας.
Ακολούθησε διάλογος μεταξύ μελών,κατά τη διάρκεια του οποίου προέκυψε σύσσωμη αποφασιστικότητα των μελών μας να συνεχίσουμε με περισσότερη πίστη και θέρμη τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα για να λάμψει η αλήθεια να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι και έρθει εκείνη η ευλογημένη ημέρα όπου θα ελευθερωθεί η αγαπημένη μας Πατρίδα από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Προς το τέλος της εκδηλώσεως είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να μας επισκεφθεί ο συναγωνιστής και βουλευτής του κινήματος Ηλίας Παναγιώταρος τον οποίο ο κόσμος υπεδέχθη με συγκίνηση και ενθουσιώδη παρατεταμένα χειροκροτήματα σε ένα (τρόπον τινά) καλωσόρισμα, ύστερα βέβαια από την άδικη και ατιμωτική συμπεριφορά που του επιφύλαξε το σύστημα ,με το να τον περιφέρει σιδηροδέσμιο σε εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία, μαζί τους άλλους δύο βουλευτές μας, λες και επρόκειτο για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Με την ευκαιρία κάνουμε γνωστό ότι το από 1ης Οκτωβρίου τα γραφεία θα λειτουργούν εκάστη Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή από ώρας 17,30 έως 21,30.
Κατά τις ημέρες που τυχόν πραγματοποιούνται πορείες ή διαδηλώσεις διαφόρων " αντιφασιστών", που στρέφονται κατά του Κινήματός μας, τα γραφεία μας θα παραμένουν κλειστά για λόγους ασφαλείας, καθ'όσον υπάρχουν πληροφορίες για πρόκληση εις βάρος μας προβοκάτσιας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ».