Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαχρόνης για Ένωση Προέδρων: "Ντρέπομαι αν υπάρχει φορέας που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της περιοχής μας, με κριτήριο ποιος διοργανώνει ή όχι"

Παπαχρόνης για Ένωση Προέδρων: "Ντρέπομαι αν υπάρχει φορέας που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της περιοχής μας, με κριτήριο ποιος διοργανώνει ή όχι"

Απογοητευμένος δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο πρώην Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Παπαχρόνης, ο οποιός αναφερει ... 

"ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά ,που στη μνήμη ανθρώπων που έδωσαν την ζωη τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να εχουμε την ελευθερια μας, "παιζονται" θεσμικά η μη παιχνιδια.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ αν υπάρχει φορέας που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της περιοχής μας, με κριτήριο το ποιος διοργανώνει η όχι, μια τέτοια εκδήλωση μνήμης.
Ως εκλεγμένοι πρόεδροι των κοινοτήτων του δήμου μας, ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ αλλά ΚΑΙ προσωπικά, θα ΕΠΡΕΠΕ κύριοι να ΑΠΑΙΤΗΤΕ την συμβολή, στήριξη και συμμετοχή με οποιονδήποτε τροπο χρειάζεται όλων των φορέων (δημος , περιφερεια, κλπ) σε τέτοιες εκδηλώσεις, προκειμένου να κρατηθουν ζωντανά αυτά τα γεγονότα σήμερα, αλλά και στο μέλλον.
Υγ. Θα ήθελα να μας ενημερώσετε , ώστε να μαθει ο κοσμος ποιες και αν υπήρξαν εκδηλώσεις για εκτελεσθέντες αγωνιστές (ή/και εκδηλώσεις με άλλο περιεχόμενο ίσως) που έγιναν στον δήμο μας απο μεμονομενες προσπάθειες για διαφορετικούς λόγους οπως αναφέρετε κύριοι της ένωσης.
Υγ2 . Οι πρόεδροι των κοινοτήτων του δήμου μας τα χωριά των οποίων έχουν πληρώσει με αίμα την Εθνικη Αντίσταση εναντίον του κατακτητή, τι ψήφησαν;,ποια θέση πήραν για να βρει αυτή η ανακοίνωση;
Παναγιωτης Παπαχρονης
Ανηψιος του γραμματεα της ΕΠΟΝ Γιαννη Πανουση (αδελφος της μάνας μου) που εκτελεσαν οι ναζιστικες δυναμεις κατοχης στις 15 Γεναρη του 1944 στην οδο Ταξιαρχων στην Τρίπολη".

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 

Η Ένωση Προέδρων Δήμου Τρίπολης ΘΕΣΜΙΚΑ δεν συμμετέχει στην εκδήλωση που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στην κοινότητα Αλέας προς τιμήν των εκτελεστέντων αγωνιστών.... Η Ένωση στηρίζει τις εκδηλώσεις που γίνονται σε συνεργασία πάντα με το ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και όχι με τις μεμονομένες προσπάθειες που γίνονται για διαφορετικούς λόγους....

Να σημειωθεί τέλος, ότι η Ένωση για την ανακοίνωση του κ. Παπαχρόνη, έγραψε ... 'Η Ένωση κ.Παπαχρόνη δεν καλέστηκε ποτέ σ αυτή την εκδήλωση...και αναρωτηθήκαμε το γιατί? Βρήκαμε την απάντηση. Ο λόγος γιατί δεν συμμετείχε ο Δήμος Τρίπολης!!!! Και θα πείτε γιατι βγάλαμε αυτη την ανακοίνωση? Διότι καλέστηκαν μεμονωμένα κάποιοι Πρόεδροι οι οποίοι επικοινώνησαν με την Ένωση για να πάρει θέση....Η θέση μας ήταν αυτή!!! Όσο αφορά αν τιμούμε τους αγωνιστές παρακαλώ ανατρέξτε πριν λίγο καιρό που στο χωριό σας(Βλαχέρνα) η Ένωση εκπροσωπούμενη απο τον Πρόεδρό της κατέθεσε στεφάνι στο ηρώων!!! Κύριε Παπαχρόνη.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ......"

Στην αντίδραση αυτή, ο κ. Παπαχρόνης τόνισε: "Δεν φανταζόμουν ποτέ ,οτι το σχολιο σας ,θα ήταν το καλύτερο επιχείρημα που θα μπορούσα να αναφέρω για τα οσα ανάρτησα πριν.

Δυστυχώς, με επιβεβαιώσατε πλήρως.. Σας δειχνω το δάσος και κοιτάζετε το δάχτυλο.Καθήστε και παιξτε τον "μουτζούρη" να βρείτε ποιος καλεσε ποιον και ποιος ηθελε ποιον, πάνω στις θυσίες ανθρώπων που έδωσαν την ζωη τους για να μπορείτε εσείς να ψάχνετε τα προσκλητήρια.
Πλέον καταλαβαίνει ο καθένας, γιατί κάνατε την συγκεκριμένη ανάρτηση , και γιατί σε όσα ρώτησα, δεν μπορείτε να δώσετε απάντηση. Με τέτοιες πρακτικές στην αυτοδιοίκηση , έχετε δίκιο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ..'

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    φερε και το ποσ μαζι σου παν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    γιατί δε συμμετείχε ο Δήμος; Αφού η πρόσκληση ανέφερε και την Περιφέρεια και τον Δήμο...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιτ μπουλ γαβ γαβ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 09:51 Σύνδεσμος σχολίου

    μπατ παν τι εγινε????

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λέει ο αποτυχημένος ρε παιδιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...