Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκαντζός: "Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ιατρό εργασίας στην ΠΕ Αρκαδίας"

Σκαντζός: "Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ιατρό εργασίας στην ΠΕ Αρκαδίας"

Ερώτηση για τον ιατρό εργασίας στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο κτίριο της Ναυπλίου έθεσε η Ντίνα Νικολάκου στο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο Μανώλης Σκαντζός είπε ότι προτάθηκε παράταση σύμβασης στην ιατρό εργασίας και δεν δέχτηκε. Στη συνέχεια, είπε ότι έγινε διαγωνισμός και απέβη άγονος, ενώ έγινε πρόταση και σε ιδιώτη ιατρό στην Τρίπολη. «Έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, αλλά δεν έχει βρεθεί ιατρός εργασίας».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι οι παρατηρήσεις στην επιτροπή παραλαβής του κτιρίου έχουν γίνει αποδεκτές και έχουν προχωρήσει παρατηρήσεις.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ , ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΙΑΤΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ . ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...