Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοψία Σκαντζού στα έργα του δρόμου "Τρίπολη-Βλαχοκερασιά-Κολλίνες"

Αυτοψία Σκαντζού στα έργα του δρόμου "Τρίπολη-Βλαχοκερασιά-Κολλίνες"

Μετά την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού στην Γορτυνία χθες 05/10/2022, επισκέφθηκε σήμερα την Βλαχοκερασιά για το νέο έργο που εκτελείται στον επαρχιακό δρόμο Τρίπολη-Βλαχοκερασιά-Κολλίνες με τίτλο «Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων & βελτίωση της επαρχιακής οδού Βλαχοκερασιά-Κολλίνες» προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

"Είναι ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια στην περιοχή και τη διευκόλυνση στην μεταφορά αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων από μονάδες μεταποίησης πρωτογενούς τομέα που εδρεύουν στην περιοχή" τονίζει ο κ. Σκαντζός.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΝΤΖΕ ......ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ . Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 700.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 2914 ΕΠ 52600012 ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29-5-2018 ΜΕ ΑΔΑ :600Φ7Λ1-ΣΥΙ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο και να τρέξεις όλοι ξέρουν πότε σχεδιάστηκαν , εντάχθηκαν και βρέθηκαν οι πόροι για τα εν λόγω οδικά έργα. Τα κρατήσατε για να τα δείξετε λίγους μήνες πριν τις εκλογές για να εμφανίσετε έργο. Όλοι το καταλαβαίνουν ότι η δουλειά είχε γίνει από κάποιους άλλους.

  • ΓΗΓΕΝΗΣ
    ΓΗΓΕΝΗΣ Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ 3 ΕΤΩΝ ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΊΑΣΕ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΑΡΧΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ. Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΎΝΗ ΜΑΖΙ.!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...