Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε μίσθωση οικοπέδων για ανοιχτούς χώρους στάθμευσης προχωρά ο Δήμος Τρίπολης

Σε μίσθωση οικοπέδων για ανοιχτούς χώρους στάθμευσης προχωρά ο Δήμος Τρίπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αποφάσισε τη μίσθωση ακινήτων — οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης τροχοφόρων στον Δήμο Τρίπολης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης, τα οποία θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

•να βρίσκονται εκτός τον Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.) και σε απόσταση μικρότερη των 500 μ. από τα άρια αυτού (Σ.Ε.Σ.) ,

•να έχουν έκταση τουλάχιστον 300 τ.μ.,

• να είναι γεωμετρικά άρπα και επίπεδης επιφάνειας, •να έχουν είσοδο-έξοδο από και σε δημοτική οδό, πλάτους τριών (3) τουλάχιστον μέτρων,

• να μην υπάρχούν εντός αυτών κτίσματα ή άλλου είδους κατασκευές.


Επίσης, συγκροτεί Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων για τη μίσθωση ακινήτων —οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης τροχοφόρων στον Δήμο Τρίπολης αποτελούμενη από τους κ. :

Ι. Χατζόπουλο Στέφανο με αναπληρώτρια του την κ. Παναγοπούλου Γεωργία και

2. Σαμπράκο Ιωάννη με αναπληρωτή του τον κ. Ψυχογυιδ Βασίλειο.

Πρόεδρος ορίζεται ο κ. Χατζόπουλος Στέφανος.

Επίσης ένας μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου θα οριστεί με απόφαση Δημάρχου.


Αουοδιότπτες Επιτροπήc Εκτίμησης Ακινήτων:

Η Επιτροπή ελέγχει τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων και εντός δέκα (Ι0) ημερών από της λήψεως των προσφορών συντάσσει αιτιολογημένη έκθεση καταλληλότητας ή μη αυτών. Για τα ακίνητα που βρέθηκαν κατάλληλα η ίδια Επιτροπή συντάσσει έτερη εμπιστευτική έκθεση ορίζοντας και τη μισθωτική τούς αξία (ανώτατο άριο προσφοράς). Η Επιτροπή Εκτίμησης Ακινήτων είναι η μόνη αρμόδια νια τον καθορισμό τον ύψους του μισθώματος. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση. Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, η έκθεση αξιολόγησης με τα διαγράμματα των ακινήτων, τα οποία συντάσσονται από τον μηχανικό της επιτροπής και θεωρούνται από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών τον Δήμου, αποστέλλονται με ευθύνη του Προέδρου της Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών/Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, η οποία την κοινοποιεί σε κάθε έναν που εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Τέλος, συγκροτεί Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτων -οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης τροχοφόρων στον Δήμο Τρίπολης αποτελούμενη από τους κ. :

Ι. Χατζόπουλο Στέφανο με αναπληρωτή του τον κ. Καραλή Θεόδωρο και

2. Σαμπράκο Ιωάννη με αναπληρωτή τον τον κ. Ψυχογυιό Βασίλειο.

Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...