Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης από τα Αγιωργήτικα: «Ποτέ ξανά δεν έχουν “πέσει” 8.000.000 € στην αγροτική οδοποιία του Δήμου Τρίπολης» (vd)

Τζιούμης από τα Αγιωργήτικα: «Ποτέ ξανά δεν έχουν “πέσει” 8.000.000 € στην αγροτική οδοποιία του Δήμου Τρίπολης» (vd)

Την τοπική κοινότητα Αγιωργητικών, όπου πριν από λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε μια τεράστια παρέμβαση σε αγροτικούς δρόμους, επισκέφθηκε την Τρίτη (11/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Παπαδάτο.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Δήμαρχος είπε: «Στόχος μας είναι στη διάρκεια αυτής της θητείας να ολοκληρωθούν εργολαβίες περίπου 8.000.000 ευρώ, ενώ παράλληλα καθημερινά μηχανήματα του Δήμου μας βρίσκονται στα χωριά μας και αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αγροτική οδοποιία.

8.000.000 ευρώ σε αγροτική οδοποιία δεν έχουν ξαναπέσει ποτέ στον Δήμο Τρίπολης. Στόχος είναι να στηρίξουμε, μέσω των υποδομών, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, ώστε να διευκολυνθούν στην παραγωγή τους που δοκιμάζεται και δυσκολέυει.

Ο Δήμος Τρίπολης, αυτό που μπορεί να κάνει, το πράττει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ως το τέλος αυτή της θητείας, θα έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αγροτικών δρόμων, στηρίζοντας εμπράκτως και όχι στα λόγια τα χωριά μας και τους ανθρώπους που ζουν και παράγωγους εκεί. Είναι οι στυλοβάτες όλης της τοπικής οικονομίας.»

Με αφορμή την απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για έγκριση 500.000 € που αφορούν έργα ασφαλτοστρώσεων αστικής οδοποιίας στον Δήμο Τρίπολης, ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι «είναι αγαστή η συνεργασία με την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα, αλλά και με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σκαντζό και Λαμπρόπουλο». Για να προσθέσει ότι από την Άνοιξη θα ξεκινήσουν αυτά τα έργα.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγιωργητικών κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος είπε ότι «μέχρι πριν από 2-3 χρόνια αυτοί οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι και με παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, κατά καιρούς, πλέον οι δρόμοι βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που ήταν ποτέ. Στη συνέχεια, μίλησε με εξαιρετικά θερμά λόγια για τη δημοτική αρχή, κάνοντας ειδική αναφορά στην καθαριότητα, την ύδρευση (ΔΕΥΑΤ), τον καθαρισμό του Γαρεάτη ποταμού και για τις επισκευές στο δημοτικό σχολείο του χωριού».

17 σχόλια

  • Αγανακτισμενος
    Αγανακτισμενος Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα τα μηχανήματα είναι σε όλα τα χωριά ........μας κοροϊδεύεται τα χωριά μας τα έχετε ξεχάσει όλοι δυστυχώς και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί , για έλα ρε δήμαρχε στις κολλινες που σου είχε στείλει και ευχαριστήρια επιστολή ο τοπικός να δεις πως είναι όλοι οι αγροτικοί δρόμοι και τα χαντάκια ;; χάλια των χαλιων , αλλά να φέρεις και την κάμερα κοντά να καταγράφει και το κράξιμο που θα τρως και εσύ και ο τοπικός που ήδη το τρώει καθημερινά ήδη .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @22:47 Η πλατεία λειτουργούσε "μια χαρά"; Δεν μου λες σουρωμένος είσαι άνθρωπέ μου; Γιατί λογικός και νηφάλιος άνθρωπος δεν θα έλεγε αυτό το μαύρο χάλι της πλατείας με τους ταρίφες γύρω-γύρω που την είχαν κάνει τσιφλίκι τους, το κυκλοφοριακό και τα τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα "μια χαρά". Μόνο ένας μεθυσμένος κι ένας βλάκας θα το έλεγε. Για μαζευτείτε λοιπόν μερικοί που πάει τώρα να συμμορφωθεί η κατάσταση στο κέντρο και δεν σας αρέσει κιόλας. Κι αφού γίνονται εργασίες ανάπλασης ρε νούμερο πώς θα λειτουργήσει η πλατεία αν δεν τελειώσουν τα έργα; Επειδή δηλαδή υπάρχουν κ'αποιοι οπισθοδρομικοί σαν και σέενα που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα, η πόλη πρέπει να μείνει μια ζωή χωριό;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 01:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχθρικοί απέναντι στους δημότες! Τι πιο χειροτερο; Να τελειωσει η θητεια τους και να ξεκουμπιστουν. Ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Που τα βρήκες τα 8.000.000 ρε ψεύτη και κοροϊδεύει τον κόσμο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    22.47 Ναι ρε υπήρχε μια πλατεία που ήταν λες και ήταν στην Ουγκάντα και γίνεται σε.χρόνο ρεκόρ μία πολύ όμορφη ανάπλαση. Μόνο λίγα παπαγαλάκια σαν εσένα δεν το βλέπουν η συντριπτική πλειοψηφία το βλέπει. Άντε γεια κάντε υπομονή άλλα 6 χρόνια να φύγει ο Τζιούμης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρίξε παντού πίσσα ΚΩΣΤΑ. Κάντα όλα σκοτάδι, όπως έκανες την πλατεία στον Αγιο Βασίλη, και τα γύρω πεζοδρόμια. Διαλύσατε την πόλη! Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι, που βγαίνετε και μιλάτε. Απορώ ποια η χρησιμότητα όλης αυτής της βαβούρας ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ. Οσο για σένα Κανελλόπουλε, τελειωμένος είσαι

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 22:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρεις κ.κ. 15.57, 18.59, στην Τρίπολη υπάρχει μία πλατεία η > που λειτουργούσε τόσα χρόνια μια χαρά τόσα και τόσα χρόνια,τώρα δεν λειτουργεί......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥΖΙΚΟΥΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    17:27 Το δικό σου να προσέχεις εσύ που απ' όσο γνωρίζουμε το φοράς μέσα από το παντελόνι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κοιτάς τα χάλια σου στην πόλη μέσα, που τα έχεις κάνει ιβαλα. Μιλάς και από πάνω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Δήμαρχε τα συγχαρήτηριά μου για όλες τα έργα στην πόλη και στα χωριά μας .Συνέχισε έτσι με ήθος και σεμνότητα, ήδη έχεις ξεχωρίσεις από όλους τους προηγούμενους και θα είσαι για πολλά χρόνια ακόμη δήμαρχος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ, ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε Κώστα δίκιο έχουν γιατί έφτιαξες τους δρόμους αφού θα ξαναχαλάσουν. Γιατί δεν τους άφηνες γεμάτους λακκούβες όπως τους είχαν αφήσει αυτοί τα προηγούμενα χρόνια ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    17.39 ΝΑΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ , ΘΑ ΦΥΓΙΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
    ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ !!!
    ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΓΙΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Δήμαρχε αυτά τα χαλίκια που δείχνεις στις φωτογραφίες δεν θα τα βρουν Χριστούγεννα. Με την πρώτη βροχή θα φύγουν.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    15:57 σιγά μη σκίσει κανά καλσόν …

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο δήμαρχος των έργων. Πάνω από 60% θα πάρει στις εκλογές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...