Στο 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης ο Σκαντζός | Παραδόθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζός σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα και την αγωνία της Δ/ντριας κα.Σπυροπούλου και των καθηγητών του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης παρέδωσαν δύο Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών.
Με αυτή την συμβολική κίνηση η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει την προσπάθεια τόσο των καθηγητών όσο και των παιδιών και στέκεται δίπλα τους για ένα καλύτερο μέλλον!
Tags:
Μανώλης Σκαντζός, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Hμερίδα «Από την Τεχνολογία στην Αξία» στην Τρίπολη | O xαιρετισμός του Αντιπροέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ, Δημήτρη Πετρόπουλου
- Διαλύθηκε η σύμβαση για το λιμάνι Πλάκας Λεωνιδίου - Τα επόμενα βήματα για την επαναδημοπράτηση του έργου!
- Η τελευταία ομιλία του Οδυσσέα στη Βουλή: "Αποχωρώ υπερήφανα - Η χώρα δεν έχει ισχυρή αντιπολίτευση - Πάλεψα για την Αρκαδία με όλες μου τις δυνάμεις" (vd)
- Κυριακή Δ΄ Νηστειών στο Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στην Τρίπολη
- Το Κέντρο Υγείας Άστρους τιμά τη μνήμη της Αμαλίας Παπαντωνίου–Σακαλή






