Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο έργο που ομορφαίνει τη Νεστάνη | Τζιούμης: «Συνεχίζουμε και στηρίζουμε τα χωριά μας, δεν τα διαχωρίζουμε από την πόλη»

Νέο έργο που ομορφαίνει τη Νεστάνη | Τζιούμης: «Συνεχίζουμε και στηρίζουμε τα χωριά μας, δεν τα διαχωρίζουμε από την πόλη»

Ένα έργο πλακόστρωσης και φωτισμού δρόμου στο κέντρο της Νεστάνης ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Τρίπολης. Την περιοχή επισκέφθηκε την Τρίτη το μεσημέρι (25/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Μαζί του ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και κ. Ιωάννης Παπαδάτος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεστάνης κ. Βασίλειος Σπέντζος και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης κ. Σταύρος Παπασταύρου.

Το έργο είχε προϋπολογισμό 60.000 ευρώ και ήταν ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, μέσω του ΤΑΠΤΟΚ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Άλλο ένα έργο που ολοκληρώνουμε στον Δήμο Τρίπολης. Τα έργα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Σχεδόν καθημερινά παρουσιάζουμε ολοκληρωμένα νέα έργα.

Στόχος είναι να μπορέσουμε σε όλα τα χωριά να κάνουμε εξωραϊστικές παρεμβάσεις, πέρα από έργα σε υποδομές.

Μετά από τρία χρόνια, έχουμε δείξει ότι έχουμε δώσει την ίδια βαρύτητα στα χωριά μας, όπως και στην πόλη. Αυτό το έχουν εκφράσει και οι κάτοικοι των κοινοτήτων μας. Είναι μια πραγματικότητα.

Για εμάς, χωριά και πόλη είναι το ίδιο και στα μέτρα των δυνατότητων μας κάνουμε έργα.

Τρέχουν δεκάδες έργα στην πόλη και στα χωριά μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα προσπαθήσουμε να βρούμε χρήματα για να εντάξουμε κι άλλα έργα. Το επόμενο διάστημα θα υποβάλλουμε πρόταση στο ΕΣΠΣΑ για την πλατεία στα Λιθοβούνια που είναι κατεστραμμένη.

Ο διακηρυγμένος στόχος που κάνουμε πράξη είναι ότι στηρίζουμε τα χωριά μας, όπως και την πόλη.»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σπέντζος ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για ανάπλαση. Στη συνέχεια, είπε ότι έγινε ένα έργο χρήσιμο για τη Νεστάνη και συμπλήρωσε ότι ο Δήμος αποδεικνύει ότι είναι δίπλα τους.

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΩΤΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ! ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΛΛΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΖΙΟΥΜΗ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    O άνθρωπος αυτάρεσκος είναι την αρρωστημένη ματαιοδοξία του προσπαθεί να τα ταϊσει. Αλλά πίσω έχει αχλάδα την ουρά ! Η Τρίπολη με 43% βγάζει Δήμαρχο! Την Τρίπολη που την έκανες ρημαδιό, με τον φίλο σου τον μπογιατζή!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 08:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ειδικά ο Σκαντζός που μαχόταν το ΤαΠΤΟΚ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήρθε στην Αρκαδία και μόνο στην Αρκαδία από ενέργειες του Τατούλη αυτό θέλει δε θέλει κάποιος πρέπει να το παραδέχεται. Το συγκεκριμένο έργο μπορεί να εντάχθηκε από εκπτώσεις άλλων έργων του συγκεκριμένου προγράμματος. Για να μας πουν όλοι ποιο νέο πρόγραμμα έφεραν στην Αρκαδία

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Σμυρνιώτης και Παυλής δεν έκλεισαν ούτε μία λακούβα στη Νεστάνη το ξέρουμε όλοι οι Νεστανιώτες. Ο Τζιούμης έχει κάνει πολλά έργα στη Νεστάνη γιαυτό θα πάρει 80% του χρόνο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Παυλής´ και ποιος Τατούλης ρε νούμερα. Το έργο εντάχθηκε πέρυσι και υλοποιηθηκε φέτος. Εκτός αν και αυτό το είχε ονειρευτεί ο Παυλής. Κώστα τους έχεις παραλογιάσει από τα πολλά έργα και φεν ξέρουν τι λένε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    18:14 Και πολύ καλά κάνει που δεν τους αναφέρει. Το έκανε μία, το έκανε δύο, το έκανε τρεις. Τελείωσε το αστειάκι με την αναφορά του ονόματος του Παυλή. Έλιωσε η καραμελίτσα. Και σιγά το μέγα ευεργέτη στο κάτω-κάτω που πρέπει να μνημονεύεται και το όνομά του λες και άφησε καμια έργάρα πίσω του. Και στην τελική, των δημοτών είναι τα όποια έργα γίνονται, δεν τα έχει αγοράσει κανένας Παυλής με τα λεφτά του. ΟΚ ορφανό μου; Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα πρόσεξε γιατί εδώ και τρία χρόνια ο Παραράς προσπαθεί να σου φτιάξει το προφίλ του μεγάλου , του καμπόσου, του γνώστη ,του δήμαρχου των έργων κλπ που διαβάζουμε τόσο σε ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής όσο και σε σχόλια που προφανώς γράφουν αυτοί που σου γράφουν και τις ανακοινώσεις. Αυτό που παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια είναι Φωτογραφίες από έργα που δεν ξεπερνούν τις 50 χιλ.με 200 χιλ ευρώ το καθένα, και έργα κυρίως από το ΤΑΠ ΤΟΚ που άλλοι είχαν οραματιστεί και άλλοι είχαν εντάξει. Ο παππούς μου έλεγε μια παροιμία όσο ψηλά φτάνει η μαϊμού τόσο περισσότερο φαίνεται ο κ@@@@ της.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    16:13 Φίλε το έργο αυτό το εχει εντάξει ο Σκαντζός με το Μαντά. Οχι ο Τατούλης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα έργο που είχε ζητήσει ο αείμνηστος Παυλής το ενέταξε ο Τατούλης και ο Τζιούμης με την παρέα του απλά θέλει να καπηλεύεται τα έργα των άλλων χωρίς καν να τους αναφέρει , για να μπορεί να κρύβει την ανυπαρξία τόσο την δική του όσο και της παρούσας που έχει μαζέψει στο δήμο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ψεύτες έργο ΤΑΠ ΤΟΚ είναι με ξένα χρήματα και κόλλυβα κάνετε εσείς κηδεία.Ο Κωστάκης έχει μαζί του ποιο πολλούς αντιδημάρχους από τα μέτρα πλακόστρωσης που έχει κάνει. Πολύ χαμό για το τίποτα ρε παιδιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο δήμαρχος των έργων.
    Γιαννάκη εσύ δείξε αριθμούς που τους έχεις βγάλει από το μυαλό σου και ο Τζιούμης θα δείχνει έργα. Να δούμε στο τέλος ποιον θα πιστέψουν οι πολίτες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 16:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον Δήμαρχο ! Το είπε ότι ΗΤΑΝ ενταγμένο στο ΤΑΠΤΟΚ .Δεν κατονόμασε ποιος το ενέταξε. Ο Πέτρος Τατούλης ! Επί αειμνήστου Παυλή . Πολλά έργα μέσα από το Ταπτοκ γίνονται στην Τρίπολη .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...