Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης σε δημοτική αρχή για το κολυμβητήριο: "Το έργο, όπως το έχετε χειριστεί, δημιουργεί ένα τεράστιο κόστος για τον δήμο"

Σμυρνιώτης σε δημοτική αρχή για το κολυμβητήριο: "Το έργο, όπως το έχετε χειριστεί, δημιουργεί ένα τεράστιο κόστος για τον δήμο"

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, για το κολυμβητήριο έθεσε θέμα ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, λέγοντας ότι είναι τραγικό να παραμένει για τρίτο χρόνο κλειστό και να φεύγει κόσμος από την πόλη.

Στη συνέχεια παράθεσε στοιχεία του ανακεφαλαιωτικού πίνακα που κατατέθηκε στο συμβούλιο έργων.

«Πάμε σε μια αδιέξοδη διαδικασία. Βλέπω ότι υπήρχε ένα ποσο16.000 ευρώ για εργασίες υποστήριξης μεταλλικού σκελετού. Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι ο σκελετός είναι όλος για πέταμα. Και πάμε σε μία πρόσθετη επιβάρυνση 450.000 ευρώ με την έκπτωση που από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν χρήματα. Το θέμα τραβάει στο διηνεκές με αβέβαιο αποτέλεσμα. Δεν μπορεί το Άργος με μια 25αρα πισίνα να έχει μαζέψει τα παιδιά από την Τρίπολη. Το έργο αυτό όπως το έχετε χειριστεί, δημιουργεί ένα τεράστιο κόστος για τον δήμο. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναγυρίσουμε στην πρώτη κατάσταση. Λυπάμαι που διαχειρίζεστε το θέμα με ελαφρότητα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...