Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρ. Λαμπρόπουλος για ενιαία Εθνική Αντίσταση: «Ενωμένοι οι Έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν υπέρτερους εχθρούς»

Χρ. Λαμπρόπουλος για ενιαία Εθνική Αντίσταση: «Ενωμένοι οι Έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν υπέρτερους εχθρούς»

«Τιμήσαμε σήμερα την ενιαία Εθνική Αντίσταση, αποδίδοντας έναν οφειλόμενο φόρο τιμής σε όλους τους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για το αγαθό της Ελευθερίας. Το σημαντικό μήνυμα είναι αυτό της ενιαίας Εθνικής Αντίστασης. Ενωμένοι οι Έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν πολύ υπέρτερους εχθρούς».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών-Οικονομικών-Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Εθνικής Αντίστασης, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη.

Ο κ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως «Οι Έλληνες έδωσαν σε όλη την Ευρώπη, σε όλον τον κόσμο το μήνυμα ότι ο Ναζισμός δεν ήταν ανίκητος και τελικά ήταν αυτοί που έδωσαν την μεγαλύτερη βοήθεια στο να ηττηθεί ο Ναζισμός».

Και κατέληξε λέγοντας «και σήμερα ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε εχθρό, αφού η χώρα μας βρίσκεται σε μία περιοχή που ταλανίζεται από γεωστρατηγικές αμφισβητήσεις. Είμαστε ισχυροί, είμαστε κάθε μέρα πιο ενισχυμένοι στον στρατό και στην αεροπορίας μας».

1 σχόλιο

  • ΒτΒ
    ΒτΒ Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι έτσι, κοτζαμπάσηδες και ραγιάδες, όλοι μια γροθιά! ΛοΛ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...