Χρ. Λαμπρόπουλος για ενιαία Εθνική Αντίσταση: «Ενωμένοι οι Έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν υπέρτερους εχθρούς»

«Τιμήσαμε σήμερα την ενιαία Εθνική Αντίσταση, αποδίδοντας έναν οφειλόμενο φόρο τιμής σε όλους τους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για το αγαθό της Ελευθερίας. Το σημαντικό μήνυμα είναι αυτό της ενιαίας Εθνικής Αντίστασης. Ενωμένοι οι Έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν πολύ υπέρτερους εχθρούς».
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών-Οικονομικών-Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Εθνικής Αντίστασης, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη.
Ο κ. Λαμπρόπουλος επεσήμανε πως «Οι Έλληνες έδωσαν σε όλη την Ευρώπη, σε όλον τον κόσμο το μήνυμα ότι ο Ναζισμός δεν ήταν ανίκητος και τελικά ήταν αυτοί που έδωσαν την μεγαλύτερη βοήθεια στο να ηττηθεί ο Ναζισμός».
Και κατέληξε λέγοντας «και σήμερα ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε εχθρό, αφού η χώρα μας βρίσκεται σε μία περιοχή που ταλανίζεται από γεωστρατηγικές αμφισβητήσεις. Είμαστε ισχυροί, είμαστε κάθε μέρα πιο ενισχυμένοι στον στρατό και στην αεροπορίας μας».
Σχετικά Άρθρα
- Έχασε ο Αρκαδικός στην πρεμιέρα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
- Το γκολ του Γ. Ράλλιου έκρινε τη νίκη του Ηρακλή απέναντι στην ΑΕΚ
- Ήττα στο τέλος για τον Πελασγό Μεγαλόπολης (vd)
- Η ηχηρή σιωπή, η περιφερειακή καραμπόλα, οι φωτογραφίες για καρτ-ποστάλ και το κόλλημα με τα live!
- Ανήλικος ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε παιδί στην παραλία του Τυρού – Τον εντόπισε η Αστυνομία, ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα
1 σχόλιο
-
Έτσι έτσι, κοτζαμπάσηδες και ραγιάδες, όλοι μια γροθιά! ΛοΛ