Λαμπρόπουλος: "Εύχομαι το 2023 να μπούμε οριστικά στην ανάπτυξη"
Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Παράλιο Άστρος βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών-Διοικητικών-Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος την ημέρα των Θεοφανείων.
Τα Θεοφάνια γιορτάστηκαν με τη δέουσα λαμπρότητα , ενώ οι καλές καιρικές συνθήκες έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες Αρκάδες και όχι μόνο να βρεθούν στο Παράλιο Άστρος και να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων αλλά και να απολαύσουν το φαγητό ή τον καφέ τους στα όμορφα μαγαζιά της περιοχής.
Ο κ. Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων με αφορμή την μεγάλη εορτή των Θεοφανίων και τον Αγιασμό των Υδάτων «Εύχομαι η φώτιση του Θεού να μας δώσει τη δύναμη το 2023 να είναι μία χρονιά ειρηνική, μία χρονιά που η χώρα μας αλλά και όλος ο κόσμος θα ξεπεράσουν τα προβλήματα του 2022, τα προβλήματα του πολέμου και των επιπτώσεων του και θα είναι μία χρονιά στη διάρκεια της οποίας θα μπούμε οριστικά στην ανάπτυξη».
Ενώ έδωσε τις ευχές τους σε όλους για «Χρόνια πολλά»!
Tags:
Χρήστος Λαμπρόπουλος,Σχετικά Άρθρα
- Αγωνία για το μέλλον των εργαζομένων του MERE στην Τρίπολη – "Το Super Market έκλεισε από τις κυρώσεις της Ε.Ε. στον ιδιοκτήτη του ομίλου"
- Ξεκίνησε προπονήσεις ο Brorsson στον Αστέρα! (vd)
- Τσακνής, Τουρνάς, Δήμου και Κορακάκης θα τραγουδήσουν στην Έκθεση Τεγέας!
- Πανηγύρι και Έκθεση Τεγέας | Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων!
- Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου το όνειρο των Αετών Γορτυνίας! (vd)
1 σχόλιο
-
ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΣΟΦΙΕΣ!






