Ώρα απαντήσεων την Δευτέρα στη Βουλή για το Μαίναλο!

Την Δευτέρα στις 12πμ στην Βουλή θα απαντήσει για την προστασία του Μαινάλου ο αρμόδιος Υπουργός, μετά από ερώτηση του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
"Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για την προστασία ενός μικρού μέρους του Μαινάλου μας βρίσκει αντίθετους και δείχνει τις πραγματικές προθέσεις της ΝΔ" τονίζει ο βουλευτής.
Σχετικά Άρθρα
- Ένα νέο πολιτιστικό τοπόσημο στην καρδιά της πόλης | Όλα όσα ειπώθηκαν στα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης! (εικόνες - βίντεο)
- Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Πινακοθήκη | Κώστας Τζιούμης: «Παραδίδουμε το καινούργιο της πόλης τοπόσημο»
- Ο Βλάσης στο Mega | Στην Αρκαδία η πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα - Θα έχει συνεργασία με μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (vd)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου
- Συμπαράσταση στον απεργό πείνας, Πάνο Ρούτσι από την Αρκαδία | Κείμενο με 80 υπογραφές, όλα τα ονόματα!
1 σχόλιο
-
να μας απανήσει ο βουλευτής της κυβέρνησης